Goed en snelle service.

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. We waarderen het zeer dat u even de tijd heeft genomen om te laten weten hoe u het contact met ons ervaren heeft.

Vlotte levering

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We kunnen bijna alle bestellingen vlot leveren zodat ze de volgende werkdag al in huis zijn.

Snelle levering na bestelling. Goede site.

Opvallend punt: er worden zelfs stofzuigerzakken geleverd voor hele oude stofzuigers (de mijne uit 1973). Klasse!

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Wauw, wat een mooie beoordeling. Dank u wel! We hebben inderdaad ook zakken voor hele oude stofzuigers. De zakken zijn de eerste papieren wegwerp stofzuigerzakken die op de markt kwamen na de... Wauw, wat een mooie beoordeling. Dank u wel! We hebben inderdaad ook zakken voor hele oude stofzuigers. De zakken zijn de eerste papieren wegwerp stofzuigerzakken die op de markt kwamen na de linnen zak die uitgeklopt moest worden.

Levering

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Wat leuk dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Hartelijk dank voor deze mooie review!

jeavoeru

Ik ben uitstekend geholpen.

Voor mij was goed te vinden wat ik zocht. Ik had ook al vaker besteld.

Is het nodig om steeds maar een lijst in te vullen ?

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Welke lijst bedoelt u? Als u uw eigen NAW gegevens bedoelt dan kunt eventueel een account aanmaken. Met een account hoeft u niet steeds alle gegevens... Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Welke lijst bedoelt u? Als u uw eigen NAW gegevens bedoelt dan kunt eventueel een account aanmaken. Met een account hoeft u niet steeds alle gegevens opnieuw in te vullen.

Ik heb hier eenmaal een bestelling gedaan. Dit is naar tevredenheid verlopen.

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Bedankt voor uw reactie. Ik zie dat we niet op alle punten goed scoren. We proberen de informatie zo duidelijk mogelijk te plaatsen bij onze producten. U kwam er niet helemaal uit en nadat u ons... Bedankt voor uw reactie. Ik zie dat we niet op alle punten goed scoren. We proberen de informatie zo duidelijk mogelijk te plaatsen bij onze producten. U kwam er niet helemaal uit en nadat u ons een email stuurde konden we u gelukkig aan het juiste product helpen. We hadden uw bestelling eerder kunnen leveren wanneer u uw huisnummer niet vergeten was in te vullen.

Accuraat, snel, betrouwbaar en heldere communicatie.

de meeste heb ik al genoemd bij de eerste vraag.

nee

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Wat fijn dat u even de moeite hebt genomen om ons te beoordelen.

J.C. Meijer

De service is 100 procent in alle opzichten

Alles was 100%

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Wat fijn om zo'n leuke positieve reactie te mogen ontvangen. Hartelijk dank daarvoor!

Feest van de Boys

Duidelijk welke zakken ik kon aanschaffen voor mijn type stofzuiger en goed dat er uitgelegd werd waarom de prijs verschilde per type zak.

Overzichtelijk en goede informatie over de stofzuigerzakken wat voor een snelle bestelling zorgt

Bedrijf wat de post levert heeft maar weinig ophaallocaties in de buurt.

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Wat fijn om een zo'n leuke positieve beoordeling te ontvangen. We zullen eens voorleggen aan GLS of zij iets kunnen doen aan het aantal afhaalpunten bij u in de regio.
Wij zijn zelf ook aan het...
Wij zijn zelf ook aan het kijken naar meer verzendmogelijkheden. We hopen in de toekomst meer keuze in verzending aan te bieden. Wellicht sluit een nieuwe methode beter aan op uw wensen.

Goede service met snelle bezorging

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Hartelijk dank voor het plaatsen van een positieve reactie. Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service en snelle levering.