Goede snelle levering

H.van Heumen

6 maart 2015 bestelling gedaan en meteen alles betaald E 50,50 !! tot en met 14 maart 2015 niets ontvangen! Geen berichtje, geen telefoontje. We zijn teleurgesteld. Hen al 2 keer bericht... 6 maart 2015 bestelling gedaan en meteen alles betaald E 50,50 !! tot en met 14 maart 2015 niets ontvangen! Geen berichtje, geen telefoontje. We zijn teleurgesteld. Hen al 2 keer bericht gestuurd............niets!

We voelen ons bedonderd!

Neem eens contact op met de klanten

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

U was geen klant van onze website maar verwarde ons met een andere webwinkel. We hebben contact met u opgenomen en u naar volle tevredenheid kunnen helpen.
Uw reactie:
Wanneer we weer...
Uw reactie:
Wanneer we weer stofzuigerzakken nodig hebben doen we opnieuw een bestelling bij u. De stofzuigerzakken van London zijn overigens geweldig!

Zoals het hoort

Duidelijke keuze

Conform afspraak tijdig en accuraat geleverd

Stofzuigerfilter besteld welke snel geleverd is. Daarbij ook een goede update over de orderstatus

Stofzuigermond besteld

zeer snelle levering! er stond 3-5 werkdagen, maar ik had het de volgende dag al in huis!

stoffel de schildpad

Zocht al tijden naar originele bosch stofzuigerzakken en na 1 bezoek aan de webside en 2 dagen later had ik ze volgens afspraak in huis. Beveel het zeker aan mijn en familie.

Ook als eerste unieke bezoeker is het mogelijk om gelijk te kunnen bestellen zonder in te hoeven loggen met allerlei wachtwoorden en registratie. Klasse! !

Voor het eerst iets besteld bij dit bedrijf. Is altijd een beetje eng een onbekend bedrijf. Werd aangeraden door Bol.com. Uit de beoordeling kan je concluderen dat ik heel erg enthousiast ben over... Voor het eerst iets besteld bij dit bedrijf. Is altijd een beetje eng een onbekend bedrijf. Werd aangeraden door Bol.com. Uit de beoordeling kan je concluderen dat ik heel erg enthousiast ben over dit berdijf.

Wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de order. Verder een zeer snelle levering. Aanvankelijk stond op de site een levertijd vank 2 dagen, maar de volgende dag was de order er al.... Wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de order. Verder een zeer snelle levering. Aanvankelijk stond op de site een levertijd vank 2 dagen, maar de volgende dag was de order er al. Vast houden deze manier van werken!

Geen.

Goed duidelijk website

smeyers julien

Zeer tevreden over de snelle levertijd .