H. Kelfkens

Eenvoudig bestellen, super snel geleverd, netjes verpakt . . . . . volgende keer gewoon weer bij u bestellen. Ga zo door en ik blijf klant.

Levering en prijs . . . . . Super scherp.

Zou het zo ff niet weten.

Heinhuis

Prima, snelle service en bestelling is zoals omschreven.

Korrekt

nee

Sraar

De eerste keer een bestelling gedaan. De levering was snel, volgens afspraak op de site, en netjes geleverd. De afbeeldingen van de producten zouden wat verbeterd kunnen worden, iets meer details... De eerste keer een bestelling gedaan. De levering was snel, volgens afspraak op de site, en netjes geleverd. De afbeeldingen van de producten zouden wat verbeterd kunnen worden, iets meer details zichtbaar maken.

Zoals boven vermeld, iets meer details in afbeeldingen van de producten

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

Wij zijn inmiddels bezig om alle foto's aan te passen zodat ze wat groter en duidelijk zijn.

Stefan stofzuiger

Top

Goedkoop, snelle levering, snelle reactie op vraag. Super!

Duidelijke info en snelle levering

nvt

nvt

Steenstraten

Snelle levering en super voordelig !

Toemo

Zeer slechte verpakking.

Makkelijk bestellen, veel spullen.

Product heel slecht in een schoenendoos zonder vulling/bescherming verpakt. Stofzuigermond gebroken ontvangen. Niet te repareren - trekt valse lucht - direct weg kunnen gooien. Jammer, zal niet snel... Product heel slecht in een schoenendoos zonder vulling/bescherming verpakt. Stofzuigermond gebroken ontvangen. Niet te repareren - trekt valse lucht - direct weg kunnen gooien. Jammer, zal niet snel terug komen.

Reactie Stofzuigerzakkenexpert.nl:

De klant had ons hierover niet geïnformeerd waardoor wij niet op de hoogte waren van dit probleem. Door deze review kwamen we erachter dat de stofzuigervoet kapot was aangekomen. Dit vinden we... De klant had ons hierover niet geïnformeerd waardoor wij niet op de hoogte waren van dit probleem. Door deze review kwamen we erachter dat de stofzuigervoet kapot was aangekomen. Dit vinden we natuurlijk zeer vervelend. We hebben contact opgenomen met onze klant en direct een nieuwe stofzuigervoet opgestuurd.

Prima verzorging en toegankelijkheid

Nvt

Zeer goed! Snelle levering, zonder problemen.