7.6/10
7.2/10
7.8/10
8.2/10

van de Wouw

Super goed geadviseerd! Heel mooi en breed assortiment

Vriendelijke medewerkers

Beste van de Wouw,
Bedankt voor deze mooie review en fijn om te horen dat je tevreden bent met de dienstverlening. Daar worden we erg blij van! Veel stookplezier gewenst.
Met warme...
Beste van de Wouw,

Hanneke Baeten

Ik ben al ruim 3 weken in Afrika op vakantie, ik kan dus geen beoordeling geven tot na de 18ešŸ™ˆ

Nvt

Nvt

Beste Hanneke,
Dank voor deze mooie review, ondanks dat je nog geen volledige beoordeling kan geven. We zijn hier al ontzettend blij mee!

Slob

Deskundige service

Deskundigheid

Moeilijk telefonisch bereikbaar

Beste Jaap-Jans,
Beste Jaap-Jans,
Dank je wel voor deze mooie review en de fijne beoordeling voor ons deskundig advies! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. We begrijpen dat telefonische bereikbaarheid belangrijk is en werken er hard aan om dit te verbeteren. Jouw feedback helpt ons daarbij, dus nogmaals bedankt!

Douma

Tja wat zullen we zeggen. Na bijna een jaar is het nu eindelijk naar tevredenheid goed.

De verkopers in Joure

Graag een uitleg van de kachel bij het opleveren. Die hebben we niet gehad en we weten het nog steeds niet hoe alles ingesteld moet worden.

Beste Douma,
Beste Douma,
Dank voor de beoordeling! Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten, maar gelukkig gaat het nu naar wens! Als je nog vragen hebt of uitleg wilt over de kachel, staan onze collegaā€™s van de klantenservice altijd voor je klaar om je verder te helpen. We horen graag van je!

Heino van Unen

Super!

Snelle levering en hulpverlenend. Voor de tweede keer een haard gekocht bij 't Stokertje en weer naar alle tevredenheid.

Misschien een tip om klanten aan de balie sneller van dienst te kunnen zijn. Zelf kwam ik alleen wat afhalen, maar ik heb wel ongeveer een halfuur moeten wachten.

Beste Heino,
Beste Heino,
Bedankt voor je fijne review! Wat geweldig dat je voor de tweede keer een kachel bij ons hebt gekocht. We zijn blij te horen dat je weer tevreden bent. Jouw tip nemen we zeker mee, we kijken graag hoe we dit nog verder kunnen verbeteren.

Bram van der Veen

Net contact en advies

Contact met werkplaats

Levertijd onduidelijk, geen updates gedurende levertijd van +4 weken

Beste Bram,
Beste Bram,
Bedankt voor je review. We vinden het prettig om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. We zullen je feedback opslaan en gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

Hoogenberg natuursteen

Prima, heldere afspraken, goed product

goede kwaliteit, nette prijs.

nog niet tegen gekomen.

Beste Ben,
Beste Ben,
Bedankt voor je positieve feedback. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening. We blijven ons inzetten om je de best mogelijke ervaring te bieden.

L Huisman

Prima site, snelle reactie op vragen. Wat ik mis is duidelijkheid over de levertijd van onderdelen.

Mooi overzichtelijk en goed ingedeeld.

Ik mis duidelijkheid over levering. Wat is de levertijd van onderdelen.

Beste L Huisman,
Dankjewel voor het delen van je feedback. Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad! We waarderen het dat je dit bij ons aangeeft.
Hoewel de levertijden van...
Beste L Huisman,
Hoewel de levertijden van onderdelen soms kunnen variƫren, hadden we je zeker op de hoogte moeten houden. Ik ga dit bespreken met mijn collega en zorg dat we snel meer duidelijkheid voor je hebben. Zodra we meer weten, nemen we direct contact met je op.
Nogmaals bedankt voor je geduld en begrip!

Gerard Van Heumen

Prima winkel vakkundige medewerkers en geven goed advies en vertellen wat je moet weten over het vervangen ben de brand kamer stenen šŸ‘

Goed advies

Niet nodig

Beste Gerard,
Wat fantastisch om te horen dat onze collega's je zo goed hebben geholpen. Veel stookplezier!

Geert

Nog geen ervaring want ik heb nog niets ontvangen

overzichtelijk

Beste Geert,
Beste Geert,
Bedankt voor je mooie review! We doen ons uiterste best om je kachel zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Helaas zijn we ook deels afhankelijk van onze leveranciers, maar we blijven je op de hoogte houden. Hopelijk kun je binnenkort genieten van jouw gaskachel! Heb je vragen? Stuur ons gerust een bericht, we helpen je graag verder.