Jessica Winters
Heel blij met de nieuwe kachel! Fijne zaak, denken mee en komen met goede suggesties. Daarnaast een hele gezellige dag gehad met de installateurs. Dus dank!
- Informatie op de website
- Eindoordeel
- Klantvriendelijkheid
- 5
Leuk en vriendelijk geholpen en goed advies gekregen. We stoken nu al enkele weken met veel plezier.
Bij aankoop houtkachel prima geholpen in de winkel in Joure, daarna laat het te wensen over.
Mcz stream gekocht. Klacht ivm geluidsoverlast gerapporteerd. Via mail geen hulp. Via telefoon verwijst ´t Stokertje naar fabrikant. Duurtijd ondertussen meer dan 3 maand . Geen reactie of hulp. Mijn advies voor Belgen: links laten liggen deze firma. Dirk Meulemans Holsbeek 3320
Komen afspraken niet na.
Net contact en advies
Prima, heldere afspraken, goed product
Prima site, snelle reactie op vragen. Wat ik mis is duidelijkheid over de levertijd van onderdelen.
Prima winkel vakkundige medewerkers en geven goed advies en vertellen wat je moet weten over het vervangen ben de brand kamer stenen 👍
Nog geen ervaring want ik heb nog niets ontvangen
Onvoldoende
Uitstekend, nieuwe kachel conform afspraak geleverd en geplaatst.
Prima geholpen met waardevolle informatie.
Levering volgens afspraak prachtige haard
Op zoek naar een nieuwe kachel, meteen geslaagd!
Stokertje.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stokertje.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Komen afspraken niet na.
Net contact en advies
Prima, heldere afspraken, goed product
Nog geen ervaring want ik heb nog niets ontvangen
Onvoldoende
Uitstekend, nieuwe kachel conform afspraak geleverd en geplaatst.
Prima geholpen met waardevolle informatie.
Levering volgens afspraak prachtige haard
Op zoek naar een nieuwe kachel, meteen geslaagd!
Stokertje.nl heeft de volgende resultaten bereikt: