8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox84% beveelt Stokertje.nl aan!

6.8/10
6.6/10
7.4/10

Jan Rohaan

Uitstekend bedrijf, gemoedelijke sfeer, professionele partij. Zeer uitgebreid assortiment, vakbekwame medewerk(st)ers.

Assortiment, gemoedelijkheid, vakbekwaamheid, prijzen

Antwoord Stokertje.nl

Beste Jan, Bedankt voor je mooie woorden! We doen ons best om niet alleen een uitgebreid assortiment te bieden, maar ook deskundig advies en een fijne sfeer. Fijn om te horen dat dit zo wordt ervaren! Veel plezier met je aankoop en geniet van de warmte! Met warme groet, 't Stokertje

Mike

Fantastisch

Ik ben gewoon even langs gegaan in de winkel in Joure. Hartelijk ontvangen en prima advies gekregen. Daarna een opname thuis gehad voor de definitieve offerte. Nu volop genieten van een nieuwe inbouw haard en we merken meteen het grote verschil met de oude open haard. Heerlijk!
We werden keurig op de hoogte gehouden van de geplande montagedatum en dagdeel. Er werd een tijdstip aangegeven (AM of PM, met daarna een uitgebreide beschrijving waar AM en PM voor staat). Wellicht er van uit gaan dat iedereen snapt wat AM of PM is, of gewoon meteen vertellen "in de ochtend", of "in de middag". Maar goed, dat is dan ook de enige (positieve) kritiek die ik kan bedenken. Verder Cum Laude geslaagd voor het hele proces.

Antwoord Stokertje.nl

Beste Mike, Wat fantastisch om te horen! Daar worden we erg blij van. Uiteraard nemen we je positieve feedback mee. Veel stookplezier! Met warme groet, 't Stokertje

John Verheij

SterSterSterSterLege ster

Goed advies, meedenkend, oplossingsgericht. Vandaag mijn palletkachel geïnstalleerd. Deze na gedegen advies gekozen ivm afmetingen inbouw. Na een goede inspectie, kachel past op de mm precies. De installateurs vriendelijk, vakkundig en netjes. Afwerking ter plaatse op maat gemaakt. Lijkt zo of het er echt bij hoort. Zeer tevreden met het aanschaf traject, met de installatie en ook met de kachel zelf. Zeer snel de ruimte op temperatuur.

Antwoord Stokertje.nl

Beste John, Bedankt voor het delen van jouw ervaring, daar worden wij erg blij van. Met warme groet, 't Stokertje

Jessica Winters

Heel blij met de nieuwe kachel! Fijne zaak, denken mee en komen met goede suggesties. Daarnaast een hele gezellige dag gehad met de installateurs. Dus dank!

Snel, vriendelijk, kennis van zaken

Antwoord Stokertje.nl

Beste Jessica, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe kachel en onze service. We geven je complimenten door aan de installateurs. Veel stookplezier! Met warme groet, 't Stokertje

D.J.Oostenbrink

Leuk en vriendelijk geholpen en goed advies gekregen. We stoken nu al enkele weken met veel plezier.

Nvt
Goed advies

Antwoord Stokertje.nl

Beste D.J. Oostenbrink, Wat fantastisch om te horen dat onze collega's je zo goed hebben geholpen. Veel stookplezier! Met warme groet, 't Stokertje

Zwannie Kruizinga

Gisteren palletkachel geplaatst door Klaas. Zeer tevreden over de plaatsing,uitleg door Klaas Heerlijke warmte,blij dat ik het aangeschaft heb.

Antwoord Stokertje.nl

Beste Zwannie, Wat een ontzettend mooie review! Daar worden we erg blij van. We wensen je heel veel plezier van je pelletkachel. Met warme groet, 't Stokertje

Hans

Zeer accuraat en verbluffend positief. Ik had een bijzondere vraag via de site op vrijdagavond ingediend. Binnen 10 minuten terug gebeld. En het was mogelijk wat ik wilde en binnen een paar dagen geleverd. Echt top. Ben er heel blij mee

Antwoord Stokertje.nl

Beste Hans, Wat een geweldige review, bedankt daarvoor! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Fijn dat we je konden helpen met jouw bijzondere vraag en dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop! Met warme groet, 't Stokertje

Rob

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bij aankoop houtkachel prima geholpen in de winkel in Joure, daarna laat het te wensen over.

Verkoop / info in winkel
Zelf ten rade gaan, klantgericht opstellen

Antwoord Stokertje.nl

Beste Rob, Bedankt voor je review en je aankoop bij ons. Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent in onze winkel in Joure! We vinden het echter jammer dat je ervaring daarna niet helemaal naar wens was. Inmiddels hebben we een voorstel geboden en hopen we dat dit naar tevredenheid is. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, horen we dat graag. We staan voor je klaar en waarderen je feedback om onze service te verbeteren. Met warme groet, 't Stokertje

A.H. Sluijmer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

een hele slechte ervaring, ze zijn niet met een oplossing gekomen, vreselijk domme suggesties werden voorgesteld, absoluut heel triest!

Antwoord Stokertje.nl

Beste Lammy, Bedankt voor je review. Wat ontzettend jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We willen graag benadrukken dat we het belangrijk vinden om samen tot een passende oplossing te komen. Gelukkig hebben we inmiddels contact gehad en werken we aan het herstellen van de situatie. Met warme groet, 't Stokertje

Familie Supheert

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De eerste x in de winkel werden we goed geholpen. Maar na aankoop zijn we niet tevreden over het geen hoe het is verlopen.

Antwoord Stokertje.nl

Beste familie Supheert, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je eerste ervaring in onze winkel positief was! Het spijt ons echter dat je na de aankoop niet tevreden bent over hoe het verder is verlopen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We willen dit graag met je bespreken en zoeken naar een oplossing. Neem gerust contact met ons op via klantenservice@stokertje.nl, zodat we samen kunnen kijken hoe we je kunnen helpen. Met warme groet, 't Stokertje

Rolde

Komen afspraken niet na.

Klantvriendelijk
Niet echt

Antwoord Stokertje.nl

Beste Natasja, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We willen dit graag verder onderzoeken en oplossen, maar we kunnen helaas geen gegevens vinden die bij je review passen. Zou je meer informatie met ons willen delen via klantenservice@stokertje.nl? Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken en ervoor zorgen dat dit wordt rechtgezet. Met warme groet, 't Stokertje

van de Wouw

super goed geadviseerd! Heel mooi en breed assortiment

Antwoord Stokertje.nl

Beste van de Wouw, Bedankt voor deze mooie review en fijn om te horen dat je tevreden bent met de dienstverlening. Daar worden we erg blij van! Veel stookplezier gewenst. Met warme groet, 't Stokertje

Hanneke Baeten

SterSterSterSterLege ster

Ik ben al ruim 3 weken in Afrika op vakantie, ik kan dus geen beoordeling geven tot na de 18e🙈

Antwoord Stokertje.nl

Beste Hanneke, Dank voor deze mooie review, ondanks dat je nog geen volledige beoordeling kan geven. We zijn hier al ontzettend blij mee! Met warme groet, 't Stokertje

Slob

Deskundige service

Antwoord Stokertje.nl

Beste Jaap-Jans, Dank je wel voor deze mooie review en de fijne beoordeling voor ons deskundig advies! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. We begrijpen dat telefonische bereikbaarheid belangrijk is en werken er hard aan om dit te verbeteren. Jouw feedback helpt ons daarbij, dus nogmaals bedankt! Met warme groet, 't Stokertje

Douma

SterSterSterHalve sterLege ster

Tja wat zullen we zeggen. Na bijna een jaar is het nu eindelijk naar tevredenheid goed.

Antwoord Stokertje.nl

Beste Douma, Dank voor de beoordeling! Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten, maar gelukkig gaat het nu naar wens! Als je nog vragen hebt of uitleg wilt over de kachel, staan onze collega’s van de klantenservice altijd voor je klaar om je verder te helpen. We horen graag van je! Met warme groet, 't Stokertje

Geantwoord op

Stokertje.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Stokertje.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 20 augustus 2012

Stokertje.nl

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van kachels en haarden, kunnen wij wel zeggen dat stoken ons vak is. Of het nu gaat om houtkachels, elektrische kachels, pelletkachels of andere warmtebronnen, wij hebben de kennis en ervaring om je te adviseren en te voorzien van de beste oplossing. Bij 't Stokertje staan we klaar om jouw huis of tuin te transformeren met de perfecte warmtebron, want stoken is niet alleen ons vak, het is onze passie.

Dorpstraat 12

9441 PD Orvelte