8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox84% beveelt 't Stokertje aan!

7.6/10
7.4/10
7.8/10

Prive

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte service

Verkoop en installatie is prima. Daarna houdt de service op. Zodra er een mankement is, is de medewerking ver te zoeken. Jammer
Service ook na de aflevering
Pelletkachel

Antwoord 't Stokertje

Beste Baukje, Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je onze service als slecht hebt ervaren. We willen graag begrijpen wat er mis is gegaan en kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Wil je contact met ons opnemen via klantenservice@stokertje.nl? We helpen je graag verder. Met warme groet, 't Stokertje

Steengracht

Geweldig, mooie kachels en goed geprijst

Communicatie. Door de drukte soms lastig te bereiken.
Goed advies. MCZ pelletkachel brand als de brandweer
MCZ Pelletkachel

Antwoord 't Stokertje

Beste Steengracht, Wauw! Wat een mooie review. Daar worden we erg blij van. Veel stookplezier! Met warme groet, 't Stokertje

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik zocht bepaalde onderdelen voor een houtkachel. Klantenservice gemaild, antwoord met een verkeerde tekening waar niet de goede onderdelen op stonden. Dan maar naar Joure. De aanwezige heren zijn niet van hun stoel geweest en waren niet geinteresseerd. Ze hadden geen telefoonnummer van de klantenservice...en konden niks voor mij doen, deden althans geen enkele moeite. Ik zal een nieuwe houtkachel aanschaffen, indien ik niet de onderdelen vind, maar NIET bij het Stokertje.

Genoeg

Antwoord 't Stokertje

Beste, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Helaas kunnen we geen gegevens vinden met het aangegeven e-mailadres. Graag ontvangen we van je met welke gegevens je contact met ons hebt opgenomen, zodat we dit kunnen onderzoeken en oplossen. Je kunt ons bereiken via klantenservice@stokertje.nl. We waarderen je hulp enorm! Met warme groet, 't Stokertje

Ariane

Zeer goede ervaring; met aandacht en expertise geluisterd naar mijn probleem en nu toch een houtkachel durven aanschaffen. Er is serieus ingegaan op mijn probleem dus ik ben blij met de zeer positieve ervaring en het contact met ‘t Stokertje.

Haha, nee dus..
Er wordt geluisterd i.p.v. alleen gezegd: komt goed en wordt geweldig. Ik kon met al mijn vragen terecht.

Antwoord 't Stokertje

Beste Ariane, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en met vertrouwen een houtkachel hebt aangeschaft. We vinden het belangrijk om écht te luisteren en mee te denken, dus het is geweldig dat je dat zo hebt ervaren. Veel stookplezier gewenst! Met warme groet, 't Stokertje

Peter Dee

Echte professionals!

Deskundige adviseurs en monteurs.
Aduro 9 houtkachel

Antwoord 't Stokertje

Beste Peter, Wat fantastisch om te horen! Daar worden we erg blij van. Uiteraard nemen we je positieve feedback mee. Veel stookplezier! Met warme groet, 't Stokertje

Feenstra

SterSterSterSterLege ster

Na een bezoek aan stokertje joure vriendelijk ontvangen en goed advies .na een kleine hapering goed opgelost en een zeer vriendelijk monteur die alles top heeft geïnstalleerd thanks de kachel brand heerlijk 👍

Vriendelijk en behulpzaam
Communicatie naar de klant

Antwoord 't Stokertje

Beste Feenstra, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je goed bent geholpen en dat de kachel heerlijk brandt. We nemen je tip over communicatie zeker mee om onze service nog verder te verbeteren. Veel stookplezier! Met warme groet, 't Stokertje

Marc Steentjes

Ik heb onlangs een houtkachel gekocht bij Het Stokertje en ben ontzettend tevreden over zowel het product als de service. De medewerkers namen echt de tijd om mij te adviseren en hielpen me bij het kiezen van de juiste kachel voor mijn woning. De installatie verliep soepel en professioneel, en de kachel werkt perfect. De warmte en sfeer die het brengt zijn precies wat ik zocht. Ook de aftersales is top: bij vragen kreeg ik snel en vriendelijk antwoord. Al met al een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare kachelspecialist!

Service, bereikbaarheid en installatie

Antwoord 't Stokertje

Beste Marc, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je houtkachel én onze service. We vinden het belangrijk om goed advies te geven en ervoor te zorgen dat alles perfect werkt, van keuze tot installatie en aftersales. Geniet van de warmte en sfeer van je kachel! Met warme groet, 't Stokertje

Jan Rohaan

Uitstekend bedrijf, gemoedelijke sfeer, professionele partij. Zeer uitgebreid assortiment, vakbekwame medewerk(st)ers.

Assortiment, gemoedelijkheid, vakbekwaamheid, prijzen
Product of service:
Jotul houtkachel met schouw

Antwoord 't Stokertje

Beste Jan, Bedankt voor je mooie woorden! We doen ons best om niet alleen een uitgebreid assortiment te bieden, maar ook deskundig advies en een fijne sfeer. Fijn om te horen dat dit zo wordt ervaren! Veel plezier met je aankoop en geniet van de warmte! Met warme groet, 't Stokertje

Mike

Fantastisch

We werden keurig op de hoogte gehouden van de geplande montagedatum en dagdeel. Er werd een tijdstip aangegeven (AM of PM, met daarna een uitgebreide beschrijving waar AM en PM voor staat). Wellicht er van uit gaan dat iedereen snapt wat AM of PM is, of gewoon meteen vertellen "in de ochtend", of "in de middag". Maar goed, dat is dan ook de enige (positieve) kritiek die ik kan bedenken. Verder Cum Laude geslaagd voor het hele proces.
Ik ben gewoon even langs gegaan in de winkel in Joure. Hartelijk ontvangen en prima advies gekregen. Daarna een opname thuis gehad voor de definitieve offerte. Nu volop genieten van een nieuwe inbouw haard en we merken meteen het grote verschil met de oude open haard. Heerlijk!
Barbas Unilux 7-52

Antwoord 't Stokertje

Beste Mike, Wat fantastisch om te horen! Daar worden we erg blij van. Uiteraard nemen we je positieve feedback mee. Veel stookplezier! Met warme groet, 't Stokertje

John Verheij

SterSterSterSterLege ster

Goed advies, meedenkend, oplossingsgericht. Vandaag mijn palletkachel geïnstalleerd. Deze na gedegen advies gekozen ivm afmetingen inbouw. Na een goede inspectie, kachel past op de mm precies. De installateurs vriendelijk, vakkundig en netjes. Afwerking ter plaatse op maat gemaakt. Lijkt zo of het er echt bij hoort. Zeer tevreden met het aanschaf traject, met de installatie en ook met de kachel zelf. Zeer snel de ruimte op temperatuur.

Zoeken naar passende oplossingen
MCZ qbox 60

Antwoord 't Stokertje

Beste John, Bedankt voor het delen van jouw ervaring, daar worden wij erg blij van. Met warme groet, 't Stokertje

Jessica Winters

Heel blij met de nieuwe kachel! Fijne zaak, denken mee en komen met goede suggesties. Daarnaast een hele gezellige dag gehad met de installateurs. Dus dank!

Snel, vriendelijk, kennis van zaken
Beaufort advanced 8kw

Antwoord 't Stokertje

Beste Jessica, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe kachel en onze service. We geven je complimenten door aan de installateurs. Veel stookplezier! Met warme groet, 't Stokertje

D.J.Oostenbrink

Leuk en vriendelijk geholpen en goed advies gekregen. We stoken nu al enkele weken met veel plezier.

Goed advies
Beaufort 4

Antwoord 't Stokertje

Beste D.J. Oostenbrink, Wat fantastisch om te horen dat onze collega's je zo goed hebben geholpen. Veel stookplezier! Met warme groet, 't Stokertje

Zwannie Kruizinga

Gisteren palletkachel geplaatst door Klaas. Zeer tevreden over de plaatsing,uitleg door Klaas Heerlijke warmte,blij dat ik het aangeschaft heb.

Weet ik niet
Vakmanschap
Palletkachel

Antwoord 't Stokertje

Beste Zwannie, Wat een ontzettend mooie review! Daar worden we erg blij van. We wensen je heel veel plezier van je pelletkachel. Met warme groet, 't Stokertje

Hans

Zeer accuraat en verbluffend positief. Ik had een bijzondere vraag via de site op vrijdagavond ingediend. Binnen 10 minuten terug gebeld. En het was mogelijk wat ik wilde en binnen een paar dagen geleverd. Echt top. Ben er heel blij mee

fexibel
Rudolf Tuinhaard type 21

Antwoord 't Stokertje

Beste Hans, Wat een geweldige review, bedankt daarvoor! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Fijn dat we je konden helpen met jouw bijzondere vraag en dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop! Met warme groet, 't Stokertje

Rob

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bij aankoop houtkachel prima geholpen in de winkel in Joure, daarna laat het te wensen over.

Verkoop / info in winkel
Zelf ten rade gaan, klantgericht opstellen

Antwoord 't Stokertje

Beste Rob, Bedankt voor je review en je aankoop bij ons. Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent in onze winkel in Joure! We vinden het echter jammer dat je ervaring daarna niet helemaal naar wens was. Inmiddels hebben we een voorstel geboden en hopen we dat dit naar tevredenheid is. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, horen we dat graag. We staan voor je klaar en waarderen je feedback om onze service te verbeteren. Met warme groet, 't Stokertje

Geantwoord op

't Stokertje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

't Stokertje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 20 augustus 2012

't Stokertje

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van kachels en haarden, kunnen wij wel zeggen dat stoken ons vak is. Of het nu gaat om houtkachels, elektrische kachels, pelletkachels of andere warmtebronnen, wij hebben de kennis en ervaring om je te adviseren en te voorzien van de beste oplossing. Bij 't Stokertje staan we klaar om jouw huis of tuin te transformeren met de perfecte warmtebron, want stoken is niet alleen ons vak, het is onze passie.

Dorpstraat 12

Service ook na de aflevering
Pelletkachel

Steengracht

Geweldig, mooie kachels en goed geprijst

Communicatie. Door de drukte soms lastig te bereiken.
Goed advies. MCZ pelletkachel brand als de brandweer
MCZ Pelletkachel

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Genoeg

Ariane

Haha, nee dus..

Peter Dee

Echte professionals!

Deskundige adviseurs en monteurs.
Aduro 9 houtkachel

Service, bereikbaarheid en installatie

Jan Rohaan

Assortiment, gemoedelijkheid, vakbekwaamheid, prijzen
Product of service:
Jotul houtkachel met schouw

Mike

Fantastisch