Gamze
- Product of service:
- Hash, vape, vape pod & vape battery
Perfect
Slecht, diefstal en biet antwoorden op mails in niet echt en goed punt voor een web hé?
Goed!
Tevreden!
good
Slecht
Mein Gesamterlebnis mit Stonedoos war sehr gut. Ich werde mit Sicherheit hier öfters bestellen 👌👍🏻
Good website, design and information, however I can’t recommend this company because my product arrived expired and had 0 effect.
Snelle verzending en levering van producten. Voor 17.00u besteld is ook daadwerkelijk de volgende dag in huis. Alle lof voor het Stonedoos Team. Ik ga zeker vaker bestellen.
alles over heel de lijn perfect!
professioneel
Topcina
SPAM Sehr gut
SPAM ??
Stonedoos verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stonedoos heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed!
Tevreden!
good
Slecht
alles over heel de lijn perfect!
professioneel
Topcina