Veflex

Zeker, verzending ging snel. Echter het product was net zo duur dan de verzending helaas.

Ron de Mildev

Netjes ingepakt en zoals bestelt

Peter

Prima. Had voorkeur voor een plaat van 10 mm

Raimond van buijtene

Niet helemaal, had in de omschrijving bevestigingslipjes voor de glasplaat gevraagd maar niet gekregen.

Reactie Stoveparts.nl:

klopt, klant besteld glas en koord wat wij standaard verkopen, zet in de opmerking iets over klemmetjes, deze hebben wij niet standaard op voorraad en moeten besteld en kosten uiteraard dan ook... klopt, klant besteld glas en koord wat wij standaard verkopen, zet in de opmerking iets over klemmetjes, deze hebben wij niet standaard op voorraad en moeten besteld en kosten uiteraard dan ook geld. wij sturen het glas en koord direct af om snel te kunnen leveren.
dingen buitenom shop bij bestellen gaat per mail vooraf. niet bij een order zetten en dan hopen dat wij het er ineens bij doen. we doen zo veel orders per dag, dat we geen specials kunnen gaan regelen. Dan loopt alles vertraging op. we zijn net een echte webshop.

G.J.L. van Wieringen

Ja. Probleemloos, snel en goede prijs.

Kleijn

Ja, prima, snel en conform verzoek

roy

Ja, snelle levering en eenvoudige website

Goedele Gysemans

Alles verliep zoals via mail gecommuniceerd.
Ook online gemakkelijk het product gevonden.

nvt

Zeer tevreden: snel en ongeschonden geleverd, goed product

Jeroen Hordr

Had een vraag gemaild snel en goed meegeholpen daardoor de juiste onderdelen gekregen 👍