2089 beoordelingen

2089 Reviews

N. Bleichrodt

Goed product en snelle levering

J de Vries

Redelijk. Assortiment is prima. De levertijd is weleens wat lang.

Reactie Stoveparts.nl:

Bij bestellingen met 30 tot 50 koppelingen kan het wel eens paar dagen duren.

I Timmer

Ja tevreden, was goed ingepakt en werd voor mij in de auto gezet, top service

Tim

Snelle en correcte levering

Van den Broeck

Ja, wonen in Frankrijk. Normaal leveringen enkel in Benelux

Niet relevant

Tevreden over de service en de bestelling ben ik niet.

Positief:
Tevreden over de service en de bestelling ben ik niet.

Positief:
+ Wat ik nodig had kon ik via Google goed vinden op deze website incl. afbeelding. Dat is in de kachelbranche niet vanzelfsprekend gebleken.
+ De prijs van de artikelen was in orde
+ De artikelen waren op voorraad
+ Het bestelde is snel geleverd, maar in eerste instantie te weinig (264cm koord ipv 300cm).
+ Na reclamatie alsnog de bestelde hoeveelheid is nagestuurd en snel ontvangen.
+ er wordt snel gereageerd

Negatief
-er is te weinig geleverd (het koord te kort afgeknipt). Kan gebeuren want er zit wat rek op, maar:
- bij reclameren werd dat probleem in eerste instantie bij de klant gelegd: “het koord is rekbaar, het kan zijn dat het ingetrokken is” Nee, het is juist uitgerekt bij het afknippen.
- de verzendkosten zijn te hoog. Er staat een hele opsomming die ik voordat ik ging bestellen heb bekeken: verzending NL tot 30kg is € 9,50. Fors, maar ok. Incl. inpakken, hergebruikte dozen, etc het zal.
Boven de 30kg, grote artikelen en breekbare artikelen “handteren” we andere verzendprijzen. Prima. Dat begrijp ik. Mijn bestelling: een gietijzeren roostertje (28,5x17x1cm) kleiner dan 1 A4-tje plus 2x 3meter kachelkoord kon technisch gezien zelfs door de brievenbus. Alles bij elkaar weegt het net iets meer dan 2kg. In NL, dus 9,50. Toch bleek dat de verzendkosten naar 15,- waren gesprongen toen ik wilde afrekenen. Het blijkt trouwens al naar 15,- euro te verspringen als ik alleen de Pakking/koord set deursluiting + lijm kies, dus dat moet een fout zijn. Ik schrijf dat op bij de opmerkingen bij de bestelling. Dat wordt blijkbaar niet gelezen.
Omdat de website in rode, vetgedrukte tekst in hoofdletters en met uitroeptekens schreeuwt om niet te bellen, maar te e-mailen (wat het noreply@ e-mail adres blijkt te zijn) stuurde ik een e-mail over het te weinig geleverde en de verzendkosten.
De communicatie verliep bijzonder hoekig, tegen het leuk aan. Het komt er op neer dat Stoveparts andere normen hanteert bij verzenden dan de pakketdienst zelf en op deze manier extra marge binnenharkt. Dat is zonde want de basis is goed maar ik heb geen goed gevoel overgehouden aan mijn ervaring met Stoveparts
Stoveparts lijkt klanten vooral heel vervelend te vinden. Iets wat de hele website uitstraalt met alle rode tekst, hoofdletters en uitroeptekens. NIET BELLEN!

Van Orsouw

Alles netjes ontvangen, alleen hee erg veel verpakingmateriaal

Sjoerd

Scherpe prijs en prima service

Sandra de groot

Super snelle en goede sevice👍