J.V.D.V
Mooie standaard, met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een probleempje bij de levering werd door de klantendienst snel en professioneel opgelost ; super !
- Welk product heeft u gekocht
- Jupiter TV standaard
prima
Voorbeeld in probleemoplossend denken, wegens eigen toedoen een onderdeel van het product gesloopt en deze werd kosteloos opnieuw verstuurd. Top service! Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Nogmaals dank voor de geboden oplossing.
Het geleverde product was niet wat ik bestelde maar Stralex loste het probleem direct op! Dus super tevreden! Ook de voet zelf, had een zeer duidelijke montage handleiding en is van goede kwaliteit.
Prima bedrijf, met goede persoonlijke service.
Prima product en hij is flexibel
Bereikbaarheid van Stralex is slecht. Telefonisch altijd een melding dat het te druk is, reactie op mail duur lang, vaak pas na reminders. Na de review is er wel actie gekomen....
Snel.. en degelijk materiaal. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Net bedrijf. Voet is prima, probleem opgelost
Service OK, product goed
Mooi
We hadden voor een beurs de Neptunus gekozen. Gigantisch grote doos en Zwaar, maar prima op tijd duidelijke handleiding. Duurde even voordat alles in elkaar zat en we de TV er op hadden gekregen.
Kan je niet veel verkeerd aan doen. Dinsdag gekocht, Woensdag stond ie.
Tevreden over de levering en de Versatile" "Netjes geholpen, op tijd en doet wat het moet doen.
oplichters! geen reactie op mail tel of chat, geen product, niets nada null
Stralex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Stralex heeft de volgende resultaten bereikt:
prima
Prima bedrijf, met goede persoonlijke service.
Prima product en hij is flexibel
Snel.. en degelijk materiaal. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Net bedrijf. Voet is prima, probleem opgelost
Service OK, product goed
Mooi
Kan je niet veel verkeerd aan doen. Dinsdag gekocht, Woensdag stond ie.
oplichters! geen reactie op mail tel of chat, geen product, niets nada null
Stralex heeft de volgende resultaten bereikt: