Bureau NVvR
Handdoek zelf was prima, en snel geleverd. Echter in VERKEERDE KLEUR (taupe ipv legergroen). Ivm tijdsdruk hebben we toch dit exemplaar als cadeau weg gegeven. Maar slordig dus.
100% beveelt Strandlakens & Handdoeken aan!
100% beveelt Strandlakens & Handdoeken aan!
Bijzonder
Zeer goed, snelle levering en wat geleverd wordt is gewoon goed.
Goede kwaliteit en hele snelle levering
Snel verstuurd. Goede nazorg.
Zeer goed
Levering volgens afspraak. Mooie belettering op een badlaken van een goede kwaliteit.
Uitstekend
Snelle levering, goede kwaliteit. Helaas was de saunahanddoek XXL nog te klein en moet ik hem terug sturen.
Wij hebben onze badstof schoudertas en twee surfponcho’s van strandlakensenhanddoeken.nl recentelijk ontvangen. Wij zijn ontzettend tevreden! De tas en surfponcho’s zijn handig, mooi en van hoge kwaliteit. Ze voelen zacht aan en de kleuren voldoen aan onze verwachtingen. Het is leuk dat de producten ook gepersonaliseerd kunnen worden door er een naam op te laten borduren. Erg origineel! De tas en surfponcho’s werden de volgende dag al geleverd. Kortom, wij raden strandlakensenhanddoeken.nl zeker aan!
goed
Alleen maar positief en in het verleden een geweldige ervaring gehad qua serviceverlening, toen ik voor onze 5 kleinzoons een extra snelle levering kreeg, waarbij ik heel attent ook nog eens werd gebeld over de spelling van een van de namen.
Snelle levering van goed product
Strandlakens & Handdoeken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Strandlakens & Handdoeken heeft de volgende resultaten bereikt:
Strandlakens & Handdoeken
De Klomp 5
1948 NZ Beverwijk
Bijzonder
Zeer goed, snelle levering en wat geleverd wordt is gewoon goed.
Goede kwaliteit en hele snelle levering
Snel verstuurd. Goede nazorg.
Zeer goed
Uitstekend