9.3 /10

checkbox100% beveelt Strandlakens & Handdoeken aan!

Bureau NVvR

SterSterSterLege sterLege ster

Handdoek zelf was prima, en snel geleverd. Echter in VERKEERDE KLEUR (taupe ipv legergroen). Ivm tijdsdruk hebben we toch dit exemplaar als cadeau weg gegeven. Maar slordig dus.

Antwoord Strandlakens & Handdoeken

Beste Bureau NVvR, wat vervelend voor je dat je niet tevreden bent. Het is lastig voor ons om aan de hand van deze review te beoordelen wat er mis is gegaan. Onze klanten zijn altijd welkom om contact met ons op te nemen als ze feedback, klacht or vraag hebben. Wij denken graag mee en als er een fout of misverstand voorkomt, doen wij ons best om het naar wens te herstellen. In praktijk betekent dat: Als je na ontvangst contact met ons opneemt en deel je met ons waarom je niet tevreden bent, kunnen wij nog samen aan een oplossing werken, kunnen wij ons fout corrigeren ed. Nu is er helaas niet meer zo veel aan te doen. Volgende keer gewoon rustig bellen, mailen of chatten met ons. Dan lossen wij het graag voor je op.

Karen Ernens-Ottenhof

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bijzonder

Bert Sterk-Peters

Zeer goed, snelle levering en wat geleverd wordt is gewoon goed.

Annewil Zelfde

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede kwaliteit en hele snelle levering

E.F.

Snel verstuurd. Goede nazorg.

Nathalie Van Hende

Zeer goed

Roy Kommer

Hieke de Boer

Levering volgens afspraak. Mooie belettering op een badlaken van een goede kwaliteit.

Marian

Uitstekend

Gea Beute

Snelle levering, goede kwaliteit. Helaas was de saunahanddoek XXL nog te klein en moet ik hem terug sturen.

Antwoord Strandlakens & Handdoeken

Wat fijn dat wij zo snel zijn💪En dat ook nog in het hoogseizoen! Wel jammer dat de saunakilt niet past. Ik heb u een link gestuurd via de e-mail met alternatieven. Uiteraard kunt u de saunakilt terugsturen. Wij zouden het omruilen of het geld terugstorten. Mvg Zuza

TravelCanyon

Wij hebben onze badstof schoudertas en twee surfponcho’s van strandlakensenhanddoeken.nl recentelijk ontvangen. Wij zijn ontzettend tevreden! De tas en surfponcho’s zijn handig, mooi en van hoge kwaliteit. Ze voelen zacht aan en de kleuren voldoen aan onze verwachtingen. Het is leuk dat de producten ook gepersonaliseerd kunnen worden door er een naam op te laten borduren. Erg origineel! De tas en surfponcho’s werden de volgende dag al geleverd. Kortom, wij raden strandlakensenhanddoeken.nl zeker aan!

anoniem

goed

Hélène Gabriëls

Alleen maar positief en in het verleden een geweldige ervaring gehad qua serviceverlening, toen ik voor onze 5 kleinzoons een extra snelle levering kreeg, waarbij ik heel attent ook nog eens werd gebeld over de spelling van een van de namen.

Snelle levering van goed product

Strandlakens & Handdoeken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Strandlakens & Handdoeken heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 19 mei 2016

Strandlakens & Handdoeken

Bent u op zoek naar handdoeken dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden producten met een juiste prijs/kwalitet verhouding, maar ook trends en hippe designs. Handdoeken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo vindt u bij ons washanden, gastendoeken, handdoeken, badlakens en strandlakens maar ook sauna handdoeken, hamamdoeken en kikoys. Onze specialiteit is het personaliseren van handdoeken. Hoe leuk is het om een handdoek met naam, geboortejaar of tekst cadeau te krijgen!

De Klomp 5

1948 NZ Beverwijk

Bureau NVvR

SterSterSterLege sterLege ster

Karen Ernens-Ottenhof

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bijzonder

Bert Sterk-Peters

Zeer goed, snelle levering en wat geleverd wordt is gewoon goed.

Annewil Zelfde

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede kwaliteit en hele snelle levering

E.F.

Snel verstuurd. Goede nazorg.

Nathalie Van Hende

Zeer goed