Carolien

Met spoed een fotoboekje laten afdrukken

Het was op tijd!

Lot Oosthoek

Heel tevreden. Supersnelle levering en goede klantenservice. Ook erg tevreden over de lage prijzen en de hoge kwaliteit.

Kwaliteit, lage prijzen, klantenservice, snelle levering.

Albert van der Zaan

Mooi en goed product ontvangen. De persoon waarvoor het bestemd was, was zeer blij met resultaat.
Jammer van de bezorging, hij zou komen(DHL) op donderdag tussen 17.30-21-30u, werd vrijdag om 11.20u.

Mooi product, gekregen wat ik had besteld.

John

Tevreden klant

Nette snelle levering. What you see is what you get

Herdenkingsboekje laten drukken.

Alles gedaan wat beloofd werd binnen de afgesproken tijd.

Caro

Er was bij mijn eerste bestelling iets mis gegaan bij PostNL, gelukkig stuurde studentendrukwerk mijn scriptie opnieuw op zodat ik die nog optijd binnen had. Ik ben ook tevreden over de kwaliteit!

Goede klantenservice

Paula Mooij

Snelle afhandeling en meer dan tevreden over het resultaat. Had het zelf niet zo kunnen afdrukken.

Snel een keurig afgewerkt.

Tas

Na het behalen van me scriptie heb ik deze laten uitdrukken door studentendrukwerk, als herinnering. Super snel geleverd en fijne website waarvan je een voorbeeld van het drukwerk te zien krijgt op... Na het behalen van me scriptie heb ik deze laten uitdrukken door studentendrukwerk, als herinnering. Super snel geleverd en fijne website waarvan je een voorbeeld van het drukwerk te zien krijgt op basis van alle opties die je heb aangegeven. Als tip wil ik meegeven aan het bedrijf om ook voorbeelden van het kaft soort toe te voegen, bijvoorbeeld een illustratie van de leren of linnen kaft zodra je deze selecteert, dit maar het wat makkelijker om de keuze te maken.

Snelheid van levering en kwaliteit

Jordy

Goed. Goede kwaliteit. Snel geleverd met spoed. Geen problemen ervaren

Goede kwaliteit, snelle levering

Sharon

Top! Goede kwaliteit, zeer snel geleverd en een goede prijs

Super snel