De Valk Laren bv

De boekhouding kan beter wat betreft betalingen Geld terugstorten naar klant en niet met een andere order kunnen verwerken is vreemd

Binnen de te verwachte tijd antwoord en levering

Koen

De bestelde boeken waren van hoge kwaliteit

Producten van hoge kwaliteit en snel geleverd

Milan

Ik ben heel tevreden

aan de eerste pagina beetje snij foutje niet belangrijk.

Chiro Begijnendijk

Vlot verlopen, goede prijs én kwaliteit

gemakkelijke upload zonder té veel kwaliteitscontroles (want daar had ik deze keer geen zin in)

Anne

Na een foutieve druk, direct opgelost. Snel en netjes!

Service

Thijs van der Linde

Snel en betaalbaar

Snel en betaalbaar

antoinette Kruijk

Heel goed

duidelijk, snel en goed resultaat

Dronkers

Netjes op tijd. Bestelling zag er keurig uit

op tijd

Louise

Ik had extra betaald voor de spoedlevering en kreeg mijn bestelling pas veel later (ik kreeg het zoals je het zou krijgen bij een gewone bestelling). Ook is niet alles wat ik wou aan mijn eindwerk... Ik had extra betaald voor de spoedlevering en kreeg mijn bestelling pas veel later (ik kreeg het zoals je het zou krijgen bij een gewone bestelling). Ook is niet alles wat ik wou aan mijn eindwerk correct gedaan. Ik heb geen voor-en achterkant gekregen, terwijl ik dit wel gevraagd had. Ik heb zoveel betaald voor iets dat ik nu in de vuilbak mag gooien en opnieuw ergens anders mag laten doen. 😡

Mijn tekst is leesbaar

M. Broekhuizen

Wilde een document van +/- 200blz liever op papier dan digitaal lezen. Met spiraal besteld, kunststof voor en achterblad. Hier duidelijk qua prijs. Kun je mooi vooraf bekijken. Bestelken ging... Wilde een document van +/- 200blz liever op papier dan digitaal lezen. Met spiraal besteld, kunststof voor en achterblad. Hier duidelijk qua prijs. Kun je mooi vooraf bekijken. Bestelken ging makkelijk en snel. Precies zoals verwacht ontvangen.

Alleen jammer dat PostNL het druk had dat ik 2dgn langer moest wachten maar daar kan Studentendrukwerk niks aan doen.

Ziet er netjes uit. Snel verzonden.