Puck
- Sterke punten
- Product.
- Welk product heb je gekocht?
- Spiraal
Snel, goed en volgens afspraak
Snelle bezorging en goede kwaliteit.
Studentendrukwerk gekozen omdat die een MS Word bestand kunnen verwerken. Elders wordt een .pdf gevraagd. In de proefdruk zag ik dat ik een fout had gemaakt. Met deskundige telefonische hulp van de klantenservice was de fout snel hersteld
Eenvoudig om te maken, snel geleverd en mooie kwaliteit, een topper.
HEEL GOED !!! Na een beginnersfout van mij bij het ontwerpen van bierviltjes voor ons Pensionadofeest, heeft Hilde mij heel fijn en geduldig geholpen. Nieuwe vrolijke viltjes werden precies op tijd èn kosteloos bezorgd. Een geweldige service van Studentendrukwerk.
Top!
Super, snel en goede kwaliteit
Mooi drukwerk en bestellen is eenvoudig. Levering op tijd.
Er is helaas een drukfout geweest ik heb hiervoor contact gezocht maar niks van gehoord.
Super netjes en super snel!
Evenals een vorige bestelling, zien de drukwerken er weer meer dan perfect uit. ook de verpakking verdient een pluim. De website is heel duidelijk, je kunt zien wat je besteld.
prima dienstverlening!
Via de chat ben ik goed geholpen.
Studentendrukwerk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Studentendrukwerk heeft de volgende resultaten bereikt:
Studentendrukwerk
Osloweg 75
9723 BJ Groningen
Snel, goed en volgens afspraak
Snelle bezorging en goede kwaliteit.
Eenvoudig om te maken, snel geleverd en mooie kwaliteit, een topper.
Top!
Super, snel en goede kwaliteit
Mooi drukwerk en bestellen is eenvoudig. Levering op tijd.
Super netjes en super snel!
prima dienstverlening!
Via de chat ben ik goed geholpen.
Studentendrukwerk heeft de volgende resultaten bereikt:
Studentendrukwerk