Sissy

Top! We hebben door de corona maatregelen lang moeten wachten op de step, maar dit was buiten de schuld van stuntstepcenter. We zijn keurig op tijd gebeld dat de bestelling later kwam en toen de... Top! We hebben door de corona maatregelen lang moeten wachten op de step, maar dit was buiten de schuld van stuntstepcenter. We zijn keurig op tijd gebeld dat de bestelling later kwam en toen de bestelling binnen was konden we kiezen voor ophalen of bezorgen. Netjes en vriendelijk geholpen.

Klantvriendelijk

Cily Sibbel

Goed advies, snelle levering en mooi degelijk product

Goed advies, goede producten en snelle levering

Paul

Super snelle en goede levering

Zeer goede website met duidelijke informatie. De bestelling werd, ondanks kerst en corona, heel erg snel bezorgd. Super tevreden.

Karin van Loon

Wijnstreek in heel content met de adviezen die we hebben gekregen voordat we een product kochten. Eerst een step (in de winkel) en deze winter over nieuwe gripps (via de website)

Advies over gebruik een prijs/kwaliteitsverhouding

Straatman

Zeer prettig

Communicatie

Dennis

Uitstekende service. Snel geleverd. Ze belden toen het mogelijk niet geleverd kon worden voor Kerst. Is toch gelukt.

Communicatie. Snelle levering.

Manuel Resida

Goede prijs

Nathalie Maij

Super geregeld

Iets persoonlijks op de bon geschreven.. erg attent!!

lauteslager

We hadden pech met een verkeerde en verlate levering door de pakketdienst, maar dat is goed opgelost door stuntstepcenter

goede service

Margorie

Net voor de kerst nog even snel een step besteld en die was de volgende dag al binnen. Makkelijk bestelproces super snelle levering met persoonlijk briefje. Fijn om zo online te shoppen

Overzichtelijk, goede product omschrijvingen