9.6 /10

checkbox0% beveelt SU SUIS Studio aan!

Heleen van der Pol

Prachtige winkel, waar meteen mijn oog op viel. Bij binnenkomst hartelijk ontvangen door de eigenaresse, tevens vormgever van de fraai gedecoreerde studio, maar bovenal maker van beeldschone sieraden. Ik verliet de winkel met een schitterend halskettinkje, zorgvuldig stijlvol verpakt.

Margreet Takken

Prima ervaring

Tres Melis

Online een paar oorbelletjes besteld en binnen een paar dagen viel er een mooi ingepakt pakketje op de deurmat. Inclusief een klein zilverpoetsdoekje. En de oorbelletjes zijn prachtig!

Monic Kersten

Zo blij met deze sieraden ! Ze blijven mooi en zijn tijdloos . Ook topservice !

Bets Slijkhuis

Via mijn kleindochter.

Willem van Mullekom

Mooie / fijne sieraden

Rianne

Wat een prachtig winkeltje met liefde opgezet en gemaakt. Erg leuke dames. Ik had het geluk dat ik hele mooie oorbellen mocht uitzoeken als verjaardagscadeau. Ik ga ze iedere dag met plezier en afwisseling dragen.

Simone

Heel fijn en prettig

Yvonne Boermans

Unieke sieraden, mooi minimalistisch, vriendelijke eigenares. 😊👌

Ester

Goede service en mooie sieraden!

Paula

Hele lieve vrouw in de winkel in Arnhem! niet opdringerig maar je merkt wel dat ze er echt met passie staat! Vandaag het eerste ringetje gekocht. Maar er komt sowieso nog veel meer. Het word allemaal ook echt heel luxe verpakt en is echt een cadeautje om thuis weer uit te pakken. Dikke aanrader!! <3

Ria Scholten - Spijker

SterSterSterHalve sterLege ster

Het ging heel goed en kwam snel aan en goede communicatie

Jasmijn Isenia

SterSterSterSterLege ster

Mooie oorbellen besteld voor mijn dochters! Heel blij mee. Prachtig ingepakt.

SU SUIS Studio verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SU SUIS Studio heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 28 april 2017

SU SUIS Studio

SU SUIS Studio creates limited edition jewelry to celebrate your unique being. Shop online: www.susuisstudio.nl or visit our store in Arnhem in The Netherlands (Bakkerstraat 11B)

Bakkerstraat 11 B

6811 EG Arnhem

Heleen van der Pol

Margreet Takken

Prima ervaring

Tres Melis

Monic Kersten

Zo blij met deze sieraden ! Ze blijven mooi en zijn tijdloos . Ook topservice !

Bets Slijkhuis

Heel fijn en prettig

Yvonne Boermans

Unieke sieraden, mooi minimalistisch, vriendelijke eigenares. 😊👌

Ester

Goede service en mooie sieraden!

Paula

SterSterSterHalve sterLege ster

Het ging heel goed en kwam snel aan en goede communicatie

Jasmijn Isenia

SterSterSterSterLege ster

Mooie oorbellen besteld voor mijn dochters! Heel blij mee. Prachtig ingepakt.

SU SUIS Studio heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10