8.4 /10

Karin de Boer

SterSterSterSterLege ster

Bijzonder nuttige training, je gunt jezelf en iedereen die in teams werkt deze training een keer te doen en eens in de zoveel tijd ook nog eens te kunnen herhalen.

SterSterSterSterLege ster

Fijne opleiding, met veel oefeningen tussendoor. Soms even de comfortzone doorbreken en oefenen vond ik heel helpend.

SterSterSterSterLege ster

Erg nuttige cursus, tijdens de cursus krijg je meer inzicht in de voordelen en valkuilen van introvert zijn, en worden alternatieven aangedragen hoe je je gedrag in bepaalde siutaties kunt aanpassen. op een manier die bij jou past

SterSterSterHalve sterLege ster

Voldeed niet helemaal aan mijn verwachting, misschien komt dat deels ook door de inhoud die behandeld is. 80% van de inhoud had ik kennis van opgedaan, door eerder gevolgde trainingen bij SN: - Inzicht in Invloed - Leidinggeven zonder macht.

anonymous

Het was een leerzame en leuke training met de afwisseling van informatie en het oefeningen. De trainer was ook een bekwaam, fijn en rustig persoon om naar te luisteren. Zij wist de informatie op een prettige manier over te brengen

anonymous

Training geeft praktische verbetertips in voorbereiding en uitvoering presentatie.

anonymous

Intens maar zeker ook zeer leerzaam. Begrijpelijk maar zeker ook met voldoende diepgang.

Zie vorige antwoord.

anonymous

Wat ik eigenlijk al eerder heb gezegd. Daarnaast was de groep waarvan ik deel uit maakte, gedreven en inspirerend om mee te werken. Dat had een leuke en goede uitwerking op elkaar en op de trainster.

Mireille

SterSterSterSterLege ster

Het is een fijne opleiding waarin je als cursist de ruimte krijgt voor een stukje bewustwording. En hiermee goed kan oefenen in een trainingsomgeving met een goede, fijne trainster. En ook kunnen ervaren en delen met medecursisten en een oefening met een acteur geeft meerwaarde.

Dirk

SterSterSterSterLege ster

De opleiding was voor mij ontzettend leerzaam, gaf een kijkje in andermans "problemen" en gaf houvast over hoe in de praktijk om te gaan met moeilijke situaties.

Roel

Zie voorgaande

anonymous

Leerzame training die je goede handvatten geeft in de omgang met anderen in zowel werk- als privérelaties. Ook biedt het veel inzicht in jezelf en wat wat je eigen gedrag voor effect heeft op de ander.

Marleen

Zeer interessant. Ik denk dat meer mensen hier baat bij hebben

SterSterSterSterLege ster

Ik vond de training enorm leerzaam Ik ervaarde met de medecursisten een open sfeer waardoor iedereen zich kwetsbaar op durfde te stellen

SUAS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SUAS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2020

SUAS

Power up your skills met SUAS. De kracht van professionele ontwikkeling én persoonlijke groei. Wij vergroten de impact van individuen, teams en organisaties met power skills – de kennis en vaardigheden die je sterk en in beweging houden.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel