Karin de Boer
Bijzonder nuttige training, je gunt jezelf en iedereen die in teams werkt deze training een keer te doen en eens in de zoveel tijd ook nog eens te kunnen herhalen.
Fijne opleiding, met veel oefeningen tussendoor. Soms even de comfortzone doorbreken en oefenen vond ik heel helpend.
Erg nuttige cursus, tijdens de cursus krijg je meer inzicht in de voordelen en valkuilen van introvert zijn, en worden alternatieven aangedragen hoe je je gedrag in bepaalde siutaties kunt aanpassen. op een manier die bij jou past
Voldeed niet helemaal aan mijn verwachting, misschien komt dat deels ook door de inhoud die behandeld is. 80% van de inhoud had ik kennis van opgedaan, door eerder gevolgde trainingen bij SN: - Inzicht in Invloed - Leidinggeven zonder macht.
Het was een leerzame en leuke training met de afwisseling van informatie en het oefeningen. De trainer was ook een bekwaam, fijn en rustig persoon om naar te luisteren. Zij wist de informatie op een prettige manier over te brengen
Training geeft praktische verbetertips in voorbereiding en uitvoering presentatie.
Intens maar zeker ook zeer leerzaam. Begrijpelijk maar zeker ook met voldoende diepgang.
Zie vorige antwoord.
Wat ik eigenlijk al eerder heb gezegd. Daarnaast was de groep waarvan ik deel uit maakte, gedreven en inspirerend om mee te werken. Dat had een leuke en goede uitwerking op elkaar en op de trainster.
Het is een fijne opleiding waarin je als cursist de ruimte krijgt voor een stukje bewustwording. En hiermee goed kan oefenen in een trainingsomgeving met een goede, fijne trainster. En ook kunnen ervaren en delen met medecursisten en een oefening met een acteur geeft meerwaarde.
De opleiding was voor mij ontzettend leerzaam, gaf een kijkje in andermans "problemen" en gaf houvast over hoe in de praktijk om te gaan met moeilijke situaties.
Zie voorgaande
Leerzame training die je goede handvatten geeft in de omgang met anderen in zowel werk- als privérelaties. Ook biedt het veel inzicht in jezelf en wat wat je eigen gedrag voor effect heeft op de ander.
Zeer interessant. Ik denk dat meer mensen hier baat bij hebben
Ik vond de training enorm leerzaam Ik ervaarde met de medecursisten een open sfeer waardoor iedereen zich kwetsbaar op durfde te stellen
SUAS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SUAS heeft de volgende resultaten bereikt:
Zie vorige antwoord.