Secretaris
Mede dankzij Subsidiegezocht.nl hebben wij ons multifunctioneel centrum kunnen realiseren. Wij raden dit bedrijf dan ook ten zeerste aan.
Ben zeer tevreden over het team dat mij geholpen heeft, heb toch een mooi bedrag mogen ontvangen van de belasting. Als Stichting kunnen wij dit weer goed besteden voor aankoop van onderkleding voor onze cliënten van onze kledingbank.
Wij hebben goede ervaringen met uw bedrijf en zijn goed geholpen.
Makkelijk contact te maken, duidelijke antwoorden. Subsidie Gezocht "ontzorgd"!
Kundig en prettig in de samenwerking
Subsidiegezocht is een betrokken organisatie welke de wegen kent in subsidieland.
Prima. Vakbekwaam en geinteresseerd!
Super goede ervaring mee zeer ervaren vriendelijke behulpzame medewerkers
Het team van Subisidiegezocht heeft mij altijd enorm goed geholpen. Een van het team is zelfs op bezoek geweest bij mijn project in Sri Lanka
Zeer deskundig en een fijne samenwerking. Luisterend naar de wensen en komen met goed advies. Niks anders dan lovend!
Wij hebben de contacten met Subsidiegezocht.nl als zeer prettig ervaren. Daarbij ook nog fantastische resultaten gehaald, zodat wij in staat zijn gebleken ons initiatief in veel korte tijdsbestek te realiseren.
Vlotte samenwerking met het team van Subsidiegezocht.nl. Dankzij hun hulp hebben we onze plannen voor het buurthuis kunnen realiseren.
heel kundige mensen!
Geweldig resultaat!
Denken goed mee. Fijne samenwerking.
Subsidiegezocht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Subsidiegezocht heeft de volgende resultaten bereikt:
Subsidiegezocht
Randweg 25
8304AS Emmeloord
Wij hebben goede ervaringen met uw bedrijf en zijn goed geholpen.
Makkelijk contact te maken, duidelijke antwoorden. Subsidie Gezocht "ontzorgd"!
Kundig en prettig in de samenwerking
Prima. Vakbekwaam en geinteresseerd!
Super goede ervaring mee zeer ervaren vriendelijke behulpzame medewerkers
heel kundige mensen!
Geweldig resultaat!
Denken goed mee. Fijne samenwerking.
Subsidiegezocht heeft de volgende resultaten bereikt:
Subsidiegezocht