Cruys Chris
- Sterke punten
- Goede uitleg, vriendelijke verkoopster. Heb zelfs een tasje koffie gekregen!!
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- Infraroodcabine 1 persoons
Tip top in orde
Toffe medewerker en goede service
Goede en snelle service
Supersauna
Heldere uitleg gekregen showroom Heusden-Zolder. Leveringstermijn en tijdstip van levering zoals afgesproken. Nette en informatieve installatie.
Heel prettig
Na een top uitleg tijdens opendeurdag waar de sauna's uitgebreid getest konden worden een bestelling geplaatst. De super snelle levering was goed gepland, de chauffeur laat een half uurtje op voorhand weten als hij er bijna is zodat je niet onnodig staat te wachten. De Sauna was zeer goed verpakt en was zeer makkelijk op te bouwen met de bijgeleverde instructies. Supersauna was voor mij een top ervaring! Nu genieten maar.
Super tevreden met de sauna, goed zelf te monteren door duidelijke beschrijving. Echt een genot !!!
Erg aangename firma
Heel erg positief
Super tevreden, firma doet wat ze belooft en sauna is top!
Kwalitatieve producten
Super verkoper in Roeselare
Super... wij genieten van onze infraroodsauna dank zij Supersauna
SuperSauna.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SuperSauna.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Tip top in orde
Toffe medewerker en goede service
Goede en snelle service
Supersauna
Heel prettig
Erg aangename firma
Heel erg positief
Super tevreden, firma doet wat ze belooft en sauna is top!
Kwalitatieve producten
Super verkoper in Roeselare