9.6/10

Duchesnet

Vele modellen in toonzaal,professionele uitleg en super snelle bediening levering veel sneller dan verwacht

Veel keuze en goede begeleiding

Doe zo voort

Rony

Goede informatie en inlichtingen op voorhand na bestelling vlotte en sympathieke afhandeling

duidelijkheid

Goede service, snelle opvolging en levering! Gewoon top!!!

Snelle service

Niets te melden

Stephan VAN LAER

Wellicht het meest klantvriendelijke bedrijf waarmee ik al te maken kreeg. Steeds behulpzaam, nooit druk zettend, zelfs niet in het verkoopproces. Zeer aangenaam. Levering & plaatsing, snel,... Wellicht het meest klantvriendelijke bedrijf waarmee ik al te maken kreeg. Steeds behulpzaam, nooit druk zettend, zelfs niet in het verkoopproces. Zeer aangenaam. Levering & plaatsing, snel, professioneel en correct.

Correcte info van A tot Z

Familie Faber

Klantvriendelijk, denkt mee in oplossingen en servicegericht

Voldoende keuze, goed ingerichte website, snelheid levering en klant is koning!

Geen verbeterpunten, ga zo door!

Tip wijs klant op mogelijke beperking van hun trapgat, wanneer de sauna op de eerste verdieping geplaatst moet worden.

eddywaldchen

Zeer goede uitleg woensdag gekocht en zaterdag in de sauna

Goede prijs en goede bediening

Charmeur een nieuwe gps geven 😁😁

Zeer vriendelijke service, enkel de informatie over de levering verliep niet zo vlot. Ondertussen staat de sauna bij mij thuis en ben ik hier zeer tevreden mee! Goede kwaliteit, investering in de... Zeer vriendelijke service, enkel de informatie over de levering verliep niet zo vlot. Ondertussen staat de sauna bij mij thuis en ben ik hier zeer tevreden mee! Goede kwaliteit, investering in de gezondheid!

Degelijke kwaliteit, prijs zeer sterk!

Afspraken rond levering mogen wat beter. Ik kreeg pas een week op voorhand te horen wanneer hij geleverd moest worden. Ook oppassen, want best wel wat zware stukken om te dragen en veel rest karton!... Afspraken rond levering mogen wat beter. Ik kreeg pas een week op voorhand te horen wanneer hij geleverd moest worden. Ook oppassen, want best wel wat zware stukken om te dragen en veel rest karton! In elkaar zetten duurde toch wel anderhalf uur met drie personen, dus geen kwartiertje zoals instructievideo online aangeeft

Zeer goede ervaring met Supersauna

kwaliteit van de sauna t.o.v de prijs

bijgeleverde montagehandleiding was niet voor de sauna die wij gekocht hadden en dus soms lastig te volgen

heidi.geelen@gmail.com

Geleverd binnen de leveringstijd. Goede service. Bij levering kussen vergeten maar snel geregeld alsook straler die kortsluiting gaf. Probleem na 1 telefoontje opgelost. Onmiddellijk nieuw... Geleverd binnen de leveringstijd. Goede service. Bij levering kussen vergeten maar snel geregeld alsook straler die kortsluiting gaf. Probleem na 1 telefoontje opgelost. Onmiddellijk nieuw meegekregen. Infrarood werkt super, ideaal na een zware training!

Vriendelijk
Goede uitleg
Onmiddellijke regeling bij probleem met straler na zelfplaatsing, gaf kortsluiting.