9.6/10

Math Sauren

Zeer klantvriendelijke verkoper; anticipeert voortreffelijk op de noodzaak tot aanschaffing. Goede administratieve afhandeling. Aflevering was top.

Informatie geven, klant overtuigen, goede communicatie met klant, perfecte aflevering

uitstraling pand in heusden-Zolder

Zeer goede ervaring: degelijke uitleg, bestelling verliep vlot en ook de levering was in orde

overzichtelijk en duidelijke prijzen

De levering was zoals afgesproken, 6 weken. Liever hadden we dat natuurlijk korter gezien.

Marco schmitz

Duidelijk en eerlijk advies. Men neemt ruimschoots de tijd voor je. Levering binnen afgesproken tijd en behulpzame chauffeur.
Kortom een aanrader.

Advies , keuzes aan sauna's.

R van Grinsven

Goede uitleg in de winkel over het product, zeer klantvriendelijk! En snelle levertijd.

Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Meer personeel in winkel ivm uitleg en afwikkeling bestelling wordt maar door 1 persoon gedaan.

Wij zijn erg enthousiast over de service van Supersauna. De voorlichting over de diverse voor- en nadelen van de verschillende type sauna's hebben ons goed geholpen om de sauna te kiezen die het... Wij zijn erg enthousiast over de service van Supersauna. De voorlichting over de diverse voor- en nadelen van de verschillende type sauna's hebben ons goed geholpen om de sauna te kiezen die het best bij onze wensen en situatie past.
De monteur die de sauna bij ons thuis bracht, was heel erg behulpzaam en heeft zijn uiterste best gedaan om met behulp van tekeningetjes aan te geven hoe we de sauna het beste in elkaar konden zetten. Klasse, deze man!

De website biedt een goed overzicht over de verschillende types, die de keuze gemakkelijker maakte. De foto's geven een goed beeld van hoe de sauna's eruit zien. Ook de achtergrondinformatie over de... De website biedt een goed overzicht over de verschillende types, die de keuze gemakkelijker maakte. De foto's geven een goed beeld van hoe de sauna's eruit zien. Ook de achtergrondinformatie over de effecten van deze sauna's was verhelderend.

We hebben geen verbeterpunten of tips.

Rinus duin

Snelle levering, vriendelijke chauffeur en behulpzaam kortom uitstekende service. Nu nog monteren :-)

Website duidelijk en goed opgezet. Showroom verzorgd, netjes en ook daar vriendelijk personeel.

Nog niet, misschien na het monteren

mahieu filip

Vlotte bediening in de verkoopsruimte en bij levering

Gemakkelijk te plaatsen.
Vlugge levering
Aangename levering door Joep

Niet onmiddellijk

Rita Stock

Ik ben heel tevreden over de sauna!
Chauffeur was vriendelijk, heeft de sauna mooi opgesteld en nodige uitleg gegeven.
Verpakking terug meegenomen, kortom..een goede service👍.

Correctheid

Alles was perfect.

Demerre/Simoens

Goede uitleg in de winkel

prijs/kwaliteit

uitleg bij ht monteren van de infraroodlampen kan beter

Inge

We zijn zeer tevreden van Supersauna: duidelijke uitleg in winkel, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle, correcte levering (3 weken vroeger dan gepland). Aan de hand van het plannetje kon de... We zijn zeer tevreden van Supersauna: duidelijke uitleg in winkel, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle, correcte levering (3 weken vroeger dan gepland). Aan de hand van het plannetje kon de sauna zonder problemen met 2 volwassenen gemonteerd worden. Drie uur na levering konden we al genieten in onze infrarood cabine!

Prijs/Kwaliteit, Service

Vermelden of de branders zelf rood licht geven.