9.6/10

Ceunis wim

Topkwaliteit van infraroodsauna

Topkwaliteit

Opletten bij leveren, de juiste leveren.

Patrick bloemen

Wij zijn eigenlijk een beetje overdonderd door dit bedrijf. We bezochten op een koopzondag supersauna in Beringen en daar was het gigantisch druk. Iedereen stond er gefascineerd naar de uitleg te... Wij zijn eigenlijk een beetje overdonderd door dit bedrijf. We bezochten op een koopzondag supersauna in Beringen en daar was het gigantisch druk. Iedereen stond er gefascineerd naar de uitleg te luisteren. En na de uitleg werd de ene cabine na de andere besteld. Toen wij aan de beurt waren hebben we nog achter de verschillen gevraagd tussen de cabines. Ook hier kregen we een zeer goede uitleg. We hebben dan ook niet lang nagedacht en beslist om een infraroodcabine aan te schaffen. Al na 1 week kregen we al telefoon dat het zou geleverd worden. We hebben hem onmiddellijk in elkaar gezet en uitgetest. Zalig gewoon,...dit hadden we veel eerder moeten doen. En laten we hopen dat het zalig blijft, want na 2 weken kun je dit nog niet weten he.

Uitleg, snelle levering

Tot nu toe zeer tevreden over alles....

Lore Declerck

Goede informatie gekregen. Voldoende hulp bij het maken van de beste keuze. Mooie dienstverlening. Veel keuze uit cabines.

Ruime keuze, mooie designs.

Neen. Voor ons was alles prima.

Anne

Het onthaal in de shop is vriendelijk, de uitleg is degelijk en geheel vrijblijvend, de levering verloopt vlot, contact opname met de firma: via mail wordt er de dag zelf geantwoord! Wij hadden een... Het onthaal in de shop is vriendelijk, de uitleg is degelijk en geheel vrijblijvend, de levering verloopt vlot, contact opname met de firma: via mail wordt er de dag zelf geantwoord! Wij hadden een klein probleem tgv de levering, dit is op een heel elegante wijze zonder veel discussie in twee dagen opgelost geweest

Degelijke service

Van Boven - Stockx

Topklasse

Vlotte service. Heel goede uitleg gekregen. Bijgevoegd plan makkelijk op te volgen. Een aanrader!

Verlent Cris

Positieve ervaring

correcte afspraken, vlotte service ! Correct prijs voor een TOP sauna !

als ik dan toch iets negatief moet zeggen zou ik een extra persoon in de toonzaal plaatsen.

Bieke Claessens

De sauna werd geleverd zoals afgesproken, op het juiste tijdstip en vakkundig in elkaar gestoken volgens afspraak. we hebben hem onmiddellijk in gebruik genomen en alles was prima in orde

stipte levering, vriendelijk personeel en alles zoals afspraak

Tilleman

Makkelijker in elkaar te zetten dan een IKEA kast! Echt top kwaliteit die dit bedrijf levert voor steeds weer een onvergetelijke ervaring wanneer we met de hele familie eruit stappen alsof we een... Makkelijker in elkaar te zetten dan een IKEA kast! Echt top kwaliteit die dit bedrijf levert voor steeds weer een onvergetelijke ervaring wanneer we met de hele familie eruit stappen alsof we een heerlijke trip hebben geboekt naar een tropisch warm land terwijl we toch in dit koude land Nederland zitten.

Super goed advies

Zou het even niet weten

Mathys Dirk

Zeer positieve ervaring in totaliteit.

Prijs/kwaliteit, geen voorschot.

Communicatie naar levering.

willy.devoogt@telenet.be

Heel content van de levering een de vertegenwoordigers. Goeie uitleg gekregen, alles was dik in orde

Gratis thuisgebracht en goeie service

Er was een klein probleempje met de betaling (weet niet of het aan het bakje lag of niet, maar heb dan contant geld afgehaald en alles was in orde (dus maar een klein probleempje)