9.6/10

Tom Robyn

Na al goed geïnformeerd te zijn door de website, zorgde het praatje met de verkoper in Roeselare voor het complete plaatje. De sauna werd mooi op tijd geleverd. De installatie is echt niet moeilijk... Na al goed geïnformeerd te zijn door de website, zorgde het praatje met de verkoper in Roeselare voor het complete plaatje. De sauna werd mooi op tijd geleverd. De installatie is echt niet moeilijk en het gebruik van de sauna is al even makkelijk. Momenteel zeer tevreden van onze aankoop.

Snelle levering, goede prijs en zeer deskundige uitleg

ik moet ze nog ontdekken

Jolanda

Perfecte uitleg en goede montage

De mogelijkheid om een afspraak in de showroom te maken, we zijn hier niet van op de hoogte

Goede uitleg en service

Ze namen de tijd om het goed uit te leggen en waren erg vriendelijk en behulpzaam

Nele Verkeyn

Goeie uitleg gekregen, levering stipt volgens afspraak.

Prima kwaliteit.

Margreet

Mooie sauna's en prima service

Duidelijke informatie gekregen in de winkel en bij vragen via mail, direct antwoord ontvangen.

Snelle levering. Heel vriendelijk personeel.

Informatiebrochure om hem te installeren iets duidelijker maken.

nadine vynckier

Vlotte verkoop me veel uitleg .
Na 4 weken bestelling thuis geleverd ,vriendelijke gast bij levering .

Mooie materialen .

Dominique Van Deursen

Vlotte samenwerking met de firma

De producten zijn goedkoper dan vergelijkbare producten van concurrerende bedrijven ( om Healthmate niet te noemen).
Infracabine net geïnstalleerd, hopelijk tot jarenlange tevredenheid.

Misschien dat de verkopers duidelijker stellen dat bij plaatsing door firma, er ook iemand thuis moet meehelpen. Dit was mij niet duidelijk gesteld, gelukkig kreeg ik hulp van een vriend om de... Misschien dat de verkopers duidelijker stellen dat bij plaatsing door firma, er ook iemand thuis moet meehelpen. Dit was mij niet duidelijk gesteld, gelukkig kreeg ik hulp van een vriend om de zware pakken te helpen dragen.
Elektriciteitsdraad kan misschien ofwel aan achterzijde plafond of met langere draad geleverd worden om de reikbaarheid naar een stopcontact te vergemakkelijken

steve delanghe

Zeer vlotte service

heel vriendelijk, goede informatie

misschien iets rond de kabels doen van de lampen, zodat ze niet teruggetrokken worden in de achterwand als je een andere lamp wil installeren

Van Der Wildt - Leysen

Goede uitleg van de verkoper. snelle levering en heel vriendelijke chauffeur die het leverde.
Zelf in elkaar gezet a lleen wat probs om de deur erin te k rijgen maar is gelukt.