9.6/10

Stefan

Netjes gecommuniceerd en geleverd zoals afgesproken!

Snelle reactie en behulpzaam!

Cees De Hoon

Perfecte service, ene dag besteld en vlg dag geleverd echt perfect
Chapo

Snelle service, overzichtelijk side

Nee hoor, tot op heden prima ga zo door

M.A.C. van Kempen

Goede uitleg in de winkel. Gebeld voor exacte tijdstip levering. Snelle montage door zeer vriendelijke monteur

Goede voorlichting en snelle levering met montage door zeer vriendelijke monteur en dit ondanks het zeer hete weer

Extra controle op bevestiging geplaatste order. Wij kregen naast de bevestiging van onze geplaatste order ook de bevestiging van een na ons door een andere klant geplaatste order. Dit zou niet... Extra controle op bevestiging geplaatste order. Wij kregen naast de bevestiging van onze geplaatste order ook de bevestiging van een na ons door een andere klant geplaatste order. Dit zou niet mogelijk moeten zijn.

Tinne

Zeer goede communicatie! Levering zoals afgesproken.

J Kaaarsemaker

Duidelijke website, goede uitleg in de winkel. Bij eigen montage deur stuk gevallen. Na bellen, nieuwe deur tegen gereduceerd tarief gekregen, keurige service.

Website goed overzichtelijk.

Handleiding vrij algemeen, niet voor elke type sauna.

Uitstekende informatie, duidelijk de voor- en nadelen van de diverse opties uitgelegd. Goede communicatie en prima prijstelling. Montagehandleiding kan verbeterd worden.

Informatie, communicatie, prijs

Handleiding

eric Boerjan

Goede uitleg in winkel. vlotte levering. goed ingepakt

vlot, vriendelijk, correct goed georganiseerde levering

Stop die reclame over uw mega actie accessoire pakket van 399 euro.
dit is echt wel belachelijk. Een potje reuk van 15€, ruggesteun van 39€ , kleurenlampje van max 20€.
audiosysteem :...
Stop die reclame over uw mega actie accessoire pakket van 399 euro.
audiosysteem : maar dit zat al standaard in mijn aankoop. Dus dit is 74€ + een 100€ extra waarborg lampen.
Dus dan kom ik nog ruim 200€ tekort. indien alles hierboven standaard er bijgeweest had ik hierover niet gezaagd en had ik overal een 10 gegeven.
want ik was zoal tevreden.

Sonja

Heel goede uitleg in Heusden gehad. Telefoontje voordat ze leveren en heel vriendelijk. Alles heel goed ingepakt zodat alles goed beschermd was. Makkelijk te monteren maar handleiding zou per type... Heel goede uitleg in Heusden gehad. Telefoontje voordat ze leveren en heel vriendelijk. Alles heel goed ingepakt zodat alles goed beschermd was. Makkelijk te monteren maar handleiding zou per type sauna moeten zijn want verschilt toch iets

Sauna heel goed afgewerkt en supermooi. Fijne vriendelijke mensen zowel in winkel als bij levering.

Handleiding per type sauna voor de rest prima.

Heel goeie uitleg gekregen in de showroom. De verkoper nam zijn tijd om alles uit te leggen.

Heel vlotte levering. Ruim voordien werd gemeld wanneer de levering zou plaatsvinden en de transporteur liet ook de dag zelf weten wanneer hij er ongeveer zou zijn.

De handleiding kan misschien aangepast worden per type. Wij kochten de 'Valero' en dit kwam toch niet helemaal overeen met de instructies in de handleiding.

Jos van Tintelen

Super goed geïnformeerd in de winkel Veenendaal en toen ze de sauna kwamen brengen!

Snelle levering en goede uitleg