9.6/10

Adelin De Clercq

Telefonisch onze bestelling gemaakt. De uitleg was zo goed en voelde meteen heel vertrouwbaar aan. De bestelling was eerder dan we hadden verwacht, dus super blij!
De medewerker die de...
De medewerker die de levering bracht was gewoon fantastisch, duidelijk en correct.
Alle stukken waren mooi en veilig verpakt, en de beschrijving voor de installatie is overduidelijk.
Nog nooit in ons leven hebben we al zoveel perfectie bijeen gezien. Onze tevredenheid hebben we al doorverteld aan mensen die ook een infraroodcabine willen plannen, en gaan dat nog zoveel mogelijk nog doen.

Het is moeilijk om maar één sterk punt te kiezen, want van het begin contact tot het einde levering was alles TOP!

Alles was zo perfect, dat er geen verbeterpunten te vinden zijn!

J. van Stiphout

We zijn naar Vlierden gereden, daar werden we vriendelijk ontvangen. De juffrouw legde alles heel goed uit, kon alle vragen beantwoorden. Dus hebben we er een gekocht. Levertijd 2 tot 5 weken. na 2... We zijn naar Vlierden gereden, daar werden we vriendelijk ontvangen. De juffrouw legde alles heel goed uit, kon alle vragen beantwoorden. Dus hebben we er een gekocht. Levertijd 2 tot 5 weken. na 2 weken werd er gebeld dat hij op woensdagmiddag om 13.00 uur geleverd zou worden. De chauffeur was zeer behulpzaam en vertelde dat de handleiding in het plafon van der sauna zat. Sauna was makkelijk te monteren. Ik geniet er erg van.

De goede uitleg van voor en tegen. vriendelijkheid en aandacht voor de klant.

Sandra Baert

Zeer goede service. Vriendelijke bediening en stipt in levertermijn. Een aanrader

In deze moderne tijden vindt je zelden nog een bedrijf dat een heel vlotte, duidelijke communicatie voert. Echt sterk!

Het is mss beter om op de site te beschrijven of de zij/achterpanelen uit één deel bestaan. Dit kan nl voor problemen zorgen als de delen naar een hogere verdieping moeten. ( Dat was hier het geval).

Zeer correcte en relevante informatie ontvangen en begeleiding tijdens het maken van een keuze.
Levering is perfect volgens de afspraken verlopen en er werd duidelijk gecommuniceerd.
Het...
Het installeren hebben we zelf gedaan en was zeer eenvoudig. Sauna werkt prima en voldoet perfect aan de verwachtingen.

Zeer goede kennis ter zake en eerlijke feedback/begeleiding

Dirk Van de Meirssche

Zeer tevreden van gekregen uitleg in Roeselare, verder verloop van bestelling en plaatsing.

zeer praktische uitleg van gerant in Roeselare

Zeer vlotte reactietijd op mail en telefoon

makkelijk te monteren
Komen leveren op het afgesproken uur

handleiding kan iets beter

Zeer vlotte bestelling en levering op het afgesproken moment. Sauna is vlot te monteren.

correcte afspraken. Betaling na levering, zelfs bij bestelling ruim op voorhand.

Cauchie Stany

In het algemeen heel tevreden.

Prijs/kwaliteit

Iets meer details bij de montagevoorschriften vb scharnieren glazen front
Volgorde van de onderdelen in de aangeleverde dozen volgens de volgorde van montage

Ivo Segers

Super tevreden over verkoop, opslag in afwachting van levering, snelle levertijd toen het eindelijk kon geleverd worden maar zeker ook vriendelijke medewerker die hem is kolen installeren.
Dan...
Dan vergeet ik bijna nog de klantvriendelijkheid van de medewerkers die ik telefonisch contacteerde.
Nu hopen dat sauna net zo top is als de rest.

Klantvriendelijkheid en vlotte service.

Eigenlijk geen.

Andre

Correcte afhandeling en levering.

Wel waren er wat problemen met de installatie maar dit wel telefonisch netjes en snel opgepakt.

Snelle reactie en correcte levering

Zorgen dat de juiste beschrijving bij de sauna zit ;-)