9.6/10

Cyriel

Zeer correcte levering

Sterk materiaal

dirk rigolle

Heel goede uitleg in de winkel van ROESELARE

Correcte levering en heel vriendelijke chauffeur Joep

mooi afgewerkt

Els Hellemans

Vriendelijk onthaal en ook telefonisch de nodige info gekregen

Duidelijke informatie en afspraken naar levering en zelf plaatsing. Iedereen kan dit bouwpakket in elkaar steken

Nvt

nelly demeyer

Goed,vlotte uitleg gekregen in de winkel in roeselare

ludo janssens

Superlatieven zijn er tekort wat betreft verkoop, uitlevering , montage en deugdoende warmte

sterke verkoopdienst

Martine Desmet

Super goede ontvangst
Correcte levering en extra goed verpakt!
Vriendelijk personeel

Prijs kwaliteit is een topper!

Misschien een iets betere uitleg voor opzetten cabine

B van Enk

Geachte Heer mevrouw van Super Sauna,

Geachte Heer mevrouw van Super Sauna,

Ik heb mijn beoordeling achter gelaten met de kans om mijn aankoop bedrag terug te winnen. Tot op heden heb ik nog niets gehoord en is niets bekent gemaakt wanneer wij horen wie de gelukkige winnaar is geworden van het aankoopbedrag terugwinnen.......Het is toch geen reclame stunt? graag zie ik de uitslag tegemoet.

vriendelijk

het leveren van nieuwe Straler per DPD beter verpakken komt kapot aan

Reactie SuperSauna.be:

Hallo Meneer Mevrouw,
De uitslag wordt via Facebook bekend gemaakt, met de winnaar wordt persoonlijk contact gezocht.
We zullen niet alle klanten apart informeren (ivm...
Hallo Meneer Mevrouw,
We zullen niet alle klanten apart informeren (ivm SPAM).
Groet,
Klantenservice
SuperSauna

Eric Boeckmans

Vlot in omgang en in service

Correct in handelen

K. Vanistendael

Uitgebreide uitleg bij bestelling in Antwerpen. Duidelijke afspraken op de bestellen die correct werden nageleefd. Ook bij levering zeer enthousiaste werknemer en nogmaals een goede uitleg voor de... Uitgebreide uitleg bij bestelling in Antwerpen. Duidelijke afspraken op de bestellen die correct werden nageleefd. Ook bij levering zeer enthousiaste werknemer en nogmaals een goede uitleg voor de montage.

Correct over heel de lijn.

Francois Jonckheere

Duidelijke uitleg en informatie. Vriendelijke verkoper. Duidelijke uitleg over de montage.

Perfecte levering, op tijd zoals afgesproken. Vriendelijke chauffeur. Gaf ook nog de laatste richtlijnen om te zien of alles duidelijk was.