9.6/10

Emiel Cools

Wij zijn zeer tevreden over de ontvangst en de informatie die we ontvingen.

De degelijke en begrijpbare uitleg van de verkoper. Afspraken worden goed nageleefd.

Patricia Waller Diemont

Klantvriendelijk,
Super kwaliteit,
prima kwaliteit top
Een echte aanrader.

Kennis, klantvriendelijk

G. de Rooij

Goed geholpen bij de aanschaf van een IR sauna waar we erg blij mee zijn. Ook toen het lampje stuk ging na een aantal keer gebruik was het geen probleem een nieuwe te krijgen .

Vriendelijk en kundig personeel in de showroom, maar ook bij de klantenservice.

Heb ik niet

Lander Sanders

Ik heb mijn sauna ter plaatse in een winkel gaan bestellen. Daar gaven ze me een heel goede uitleg en nam de verkoper ook de tijd om me een goed en deftig antwoord te geven op al mijn vragen dat ik... Ik heb mijn sauna ter plaatse in een winkel gaan bestellen. Daar gaven ze me een heel goede uitleg en nam de verkoper ook de tijd om me een goed en deftig antwoord te geven op al mijn vragen dat ik had. Heel deftig advies gehad.

Goede uitleg tijdens het bestellen.
Goede uitleg tijdens het bestellen.
Hebben me op verschillende manieren proberen te contacteren op 1 dag voor de leveringsdatum af te spreken (zelf was ik telefonisch niet bereikbaar die dag).
Tijdens het leveren, ging alles heel vlot.
Nadat de sauna was geleverd, zat ik nog met een paar vragen. Heb contact opgenomen via mail en ik kreeg telkens dezelfde dag nog antwoord.

Bij de montage, heb ik gemerkt dat de omschrijving in de handleiding soms wat basic was. Bij bepaalde stappen mocht dit wat beter uitgewerkt en omschreven zijn zodat dit het monteren... Bij de montage, heb ik gemerkt dat de omschrijving in de handleiding soms wat basic was. Bij bepaalde stappen mocht dit wat beter uitgewerkt en omschreven zijn zodat dit het monteren vergemakkelijkt.

Ludo janssens

Enkel maar superlatieven wat betreft verkoop,levering, service en eenvoudige montage.we prijzen dit 200% aan.

Patricia Waller Diemont

Vriendelijk personeel, goede service.
Mooie kwaliteit
Een echte aanrader.

Klantvriendelijk, kennis

Jeanet Stolk

Netjes afgeleverd ,makkelijk in elkaar gezet
En kon gelijk lekker genieten. Top.

Goede uitleg.en netjes op de hoogte gehouden ca levering

Eric Rosquin

Een half uurtje uitleg in de showroom van Antwerpen samen met de overzichtelijke website volstonden voor de aankoop van de infraroodcabine. Beloofde levertijd werd keurig gerespecteerd en de... Een half uurtje uitleg in de showroom van Antwerpen samen met de overzichtelijke website volstonden voor de aankoop van de infraroodcabine. Beloofde levertijd werd keurig gerespecteerd en de aflevering gebeurde vriendelijk en behulpzaam. De montage sprak voor zich, zelfs voor een volstrekte leek. En dan eindelijk genieten van de zalige rust!
Door de snelle opwarmtijd kan je zonder voorbereiding nog snel voor het slapengaan even chillen. Onze vrienden en buren werden alvast ook warm gemaakt voor een aankoop!

Snelle opwarmtijd
Prima regelbaar
Eenvoud bij de montage en later mogelijke verhuis
Kalmerend en rustgevend effect, en voor de liefhebbers, zalige muziek..
Heilzaam voor...
Snelle opwarmtijd
Prima regelbaar
Eenvoud bij de montage en later mogelijke verhuis
Kalmerend en rustgevend effect, en voor de liefhebbers, zalige muziek..
Heilzaam voor huid, spieren en gewrichten

Geen!

Jan Lambrechts

Duidelijke info ontvangen tijdens ons bezoek in de winkel. Snelle levering gehad van de sauna. Op 1,5 uur de sauna in elkaar gezet en nadien lekker ontspannen in de sauna... heerlijk!

duidelijke info, snelle levering

Gemixt, aan de ene kant werden afspraken niet nagekomen, aan de andere kant deed klantenservice moeite om het weer recht te breien.

Vertel bij de aankoop hoe groot de panelen zijn en geef de klant de tip om te meten of het past in het trappenhuis. Daarnaast is het goed om niet te zeggen dat de levertijd ca. 2 tot 5 weken is,... Vertel bij de aankoop hoe groot de panelen zijn en geef de klant de tip om te meten of het past in het trappenhuis. Daarnaast is het goed om niet te zeggen dat de levertijd ca. 2 tot 5 weken is, maar geef aan dat het ongeveer 5 weken gaat duren, dat is een meer realistische inschatting.