9.6/10

Martine Volders

SuperSauna = SuperService , een zaak waar deskundigheid, vriendelijkheid, en een juiste service hand in hand gaan!

Een zeer gemotiveerde -vriendelijke verkoper ( Eric) die je met raad en daad bijstaat in de juiste keuze op maat !

Martine Volders

Supersauna - super service ,.. een zaak waar deskundigheid, service, vriendelijkheid,en correctheid hand in hand gaan

Deskundigheid en correctheid !!!

TIP ; drink tussendoor een koffie extra ;-)

Tevreden klant

Deskundig personeel. Goede aftersales service. Kortom prima !

Verbeke B.

Vlotte samenwerking, alles volgens afspraak afgehandeld.
Heel vriendelijke en snelle plaatser!!!
Vlotte samenwerking, alles volgens afspraak afgehandeld.
Heel vriendelijke en snelle plaatser!!!
Totaal niets negatiefs over jullie te melden. Vele bedrijven kunnen een voorbeeld aan jullie nemen.

correcte afspraken, topplaatser met kennis van zaken!

Vanrw

Aangenaam verrast. De eerste maal dat we iets bij Supersauna bestelden. Levering perfect on time. Goederen waren goed verpakt.

Degelijke kwaliteit en hierdoor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een optie zou kunnen zijn om de verpakking mee terug te nemen. Want aangezien de producten goed verpakt waren, was er veel verpakkingsmateriaal dat naar het recyclagepark diende te worden gebracht.

sienaert

Aankoop combisauna, levering na 4.5 weken
na twee uurtjes zat de sauna in elkaar

snelle montage, mooie afwerking

handleiding is zeer beperkt en niet afgestemd op specifiek model

Hoogwaardig product, kwaliteit voor een scherpe prijs.
Prachtige afwerking en betaalbaar, een aanrader !

Grote keuze in de winkel te Roeselare en degelijke uitleg in december 2018.

Wanneer je geen groot persoon ben EN gebruik maakt van "INFRAROOD Sauna kussen" dikte ongeveer 8,5 cm kan je het komfort serieus verbeteren met binnenin een uitneembaar sokkeltje te plaatsen met... Wanneer je geen groot persoon ben EN gebruik maakt van "INFRAROOD Sauna kussen" dikte ongeveer 8,5 cm kan je het komfort serieus verbeteren met binnenin een uitneembaar sokkeltje te plaatsen met de dikte van het kussen ( 8,5cm).
Zelf gemaakt in 'rood cederhout', EEN aanrader als optie in de toekomst ?

inge

Zeer goede uitleg zonder opdringerigheid in de winkel in Roeselare. Vlotte levering. De combi sauna zelf is heerlijk.

De vriendelijkheid. Zowel in de winkel, aan de telefoon, bij ons thuis.

Flipkens paul

Onze infra rood cabine gekocht in Heusden.Vriendelijke verkoper goede uitleg.Na 3 weken geleverd we hebben deze zelf in elkaar gezet.In 3 uurtjes was het gebeurd zeer goede handleiding.Nu kunnen we... Onze infra rood cabine gekocht in Heusden.Vriendelijke verkoper goede uitleg.Na 3 weken geleverd we hebben deze zelf in elkaar gezet.In 3 uurtjes was het gebeurd zeer goede handleiding.Nu kunnen we genieten.

Karel Vlieghe

Na een tip van een (tevreden) klant, bezochten we de showroom in Roeselare. We kregen er degelijke uitleg zonder dat de verkoper aandrong op een verkoopcontract. Zo konden we thuis eens rustig alle... Na een tip van een (tevreden) klant, bezochten we de showroom in Roeselare. We kregen er degelijke uitleg zonder dat de verkoper aandrong op een verkoopcontract. Zo konden we thuis eens rustig alle meegekregen informatie doornemen. We beslisten snel online een bestelling te plaatsen. Volgens de verkoper zou de levertermijn 5 weken zijn. Na minder dan 3 weken kregen we al het bericht dat onze sauna zou geleverd worden. Stipt op het aangegeven uur belde de chauffeur aan. Alles werd keurig afgeladen en het monteren kon beginnen. Op wat zoekwerk (welke schroefjes waren waarvoor nodig?) na, lukte de montage goed, mede door de telefonisch ontvangen antwoorden op onze vragen. Dezelfde avond reeds konden we genieten van onze nieuwe aanwinst. We zijn zeer tevreden over het resultaat en hopen er nog lang van te genieten.

Zeer klantvriendelijk

Een klein A4-tje toevoegen aan de montage-instructies met de toewijzing van de schroefjes per te monteren onderdeel.