9.3 /10

checkbox99% beveelt SuperSauna.nl aan!

Sven spaepen

Vlotte verkoop, levering was goed, installatie verliep vlekkeloos

Vlotte levering, easy installatie
Finse sauna. 1 persoons

J. Streefkerk

Mooie showroom in Veenendaal met vakkundig, vriendelijk en geduldig personeel. Snelle levertijd en goede service tijdens de installatie. Komen afspraken goed na. Al met al zeer prettige ervaringen met het bedrijf.

Vakkundig en vriendelijk personeel, goede service
infrarood sauna Valero 210 +

Adrie Daniëls

Uitgebreid serieus advies gekregen bij de winkelverkoop in Vlierden. Bij levering maximale uitleg gehad over inhoud pakketten en hoe te starten met de zelfbouw.

Telefonische bereikbaarheid lukt niet altijd tijdens openingstijden. Indien contact worden vragen wel vriendelijk en geduldig beantwoord.
Vriendelijke en behulpzame bezorging.

Marco can de Lustgraaf

Geweldige sauna en super levering

Geen verbeterpunten
Goede beschrijving om hem zelf in elkaar te zetten
Infraplus sauna

Hans

Uitstekende kwaliteit van onze Valero inbouw sauna. Het voldoet aan alle gestelde eisen en de uitstraling is in het echt nog mooier dan op de site. Een bezoek aan de showroom in Veenendaal was dan ook zeker de moeite waard!

Kwaliteit van het materiaal (Red Cedar) en de eenvoudige installatie.
Een showroom in het Noorden zou handig zijn.
Valero + 140 Red Cedar

Everything as described, product delivered in short time
Finse Sauna S-Line 110

Ferdinand Crijns

heel goed

informatie over levering/montage (ik moest nabellen) en een van de ledlampjes werkte niet ( ik moet nog bericht krijgen over reparatie. Verder bleek dat de door mij in eerste instantie gekozen sauna niet in een badkamer geplaatst kon worden omdat het hout niet vochtig mag worden: dit was niet op de website te lezen
telefonische toelichting en bestelgemak. Montage door serviceman liep soepel. Sauna ziet er goed uit (ik heb hem nog niet kunnen proberen)
S line 100 Veda

Baes filip

Goede communicatie

Betalen via overschrijving
Vlotte levering

Supersauna.nl

Begin december 2024 een mooie sauna gekocht bij de vestiging in Vlierden. In de showroom meer dan voldoende keuze / voorbeelden. Hele vriendelijke verkoper met verstand van zaken. Hij nam uitgebreid de tijd om ons goed te informeren. We kozen uiteindelijk voor de Valero 140+. Prima prijs / kwaliteit verhouding en met de actie van toen zelfs levenslange garantie op de lampen! Enkele weken later werd de sauna al geleverd. Vriendelijke bezorger die alles netjes mee in huis heeft gesjouwd. Helaas bleken de panelen net te groot voor ons trappengat. Na een telefoontje zijn deze panelen dezelfde dag nog opgehaald en tegen een hele nette prijs bleek er maatwerk mogelijk! Panelen worden in twee delen gemaakt waardoor we hem wel kunnen plaatsen op onze zolder. Er kunnen veel bedrijven een voorbeeld nemen aan de prijs / kwaliteit verhouding en de uitstekende service die Super Sauna biedt. Een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een dergelijk product.

Klantvriendelijk en mooie prijs/kwaliteit verhouding
Sauna Valero 140+

Nynke Grotenhuis

Vriendelijk en informatief. Sauna wordt echt supergoed verpakt geleverd. Complimenten! Montage is heel eenvoudig, dus dat klopt zoals bij SuperSauna wordt gezegd.

Een update tussen bestelling en levering zou fijn zijn. Want je kijkt er natuurlijk naar uit ;-).
Vriendelijk, informatief, snelheid van reageren. Professioneel gebaar: compensatie voor het feit dat Balkbrug dicht is en klanten uit die regio verder moeten reizen (dat wisten we niet, dus leuke verrassing).
Infraroodcabine-infraplus-135-fysio

Ivens paul gelens liliane

Bij eerste contact goede en ruime uitleg gekregen...dus sauna besteld...

Goede duidelijkecuitleg
Leveringtermijn verlengen,2 tot 5 weken is niet altijd haalbaar...voor ons maakte het niet zo veel uit(, onze werd op 8 weken geleverd ) . We hebben de sauna onmiddellijk uitgepakt en geplaatst..ook hier duidelijke instructies...
Infraroodcabine met extra stralers

SValk

Vriendelijk personeel in Veenendaal. Geen druk, rustig kijken.

Compleet assortiment / made in EU
Was niet in voorraad
Luxor SL

Maurice R.

Sinds de aankoop van onze Combinatie Sauna 6 Valero Duo bij SuperSauna genieten we meerdere keren per week ten volste van ons saunabezoek! Na het zien van deze mooie uitvoering hebben vrienden en familie hem nu ook op hun wensenlijstje staan. We zijn erg blij met de goede prijs/kwaliteit, service en nette levering van SuperSauna. De sauna hebben we zelf in elkaar gezet. Met het duidelijke instructieboekje was dit goed te doen. De sauna is gemaakt van mooi materiaal en heeft een nette afwerking. De combinatie (finse en infrarood) vinden wij geweldig! De infrarood gebruiken we voornamelijk doordeweeks en de finse (wanneer er meer tijd is i.v.m. het opwarmen) in het weekend. De sauna heeft een mooie plek gekregen en gaan we nog jaren plezier van hebben!

Advies
Kwaliteit hygrometer twijfelachtig. Waarde klopt bij ons niet.
Combinatie Sauna 6 Valero Duo

Bert cruts

geleverd volgens afspraak en netjes in het appartement afgeleverd Eenvoudig te monteren met duidelijk beschrijving

compleet en netjes geleverd
montage handleiding zat in andere doos/verpakking dan aangegeven.
SuperSauna infraplus 95 (art.nr. 4323415) + opties

SuperSauna.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SuperSauna.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 19 oktober 2011

SuperSauna.nl

SuperSauna is al jaren de specialist op het gebied van Sauna’s en Infrarood Cabines. Wij leveren het meest complete assortiment sauna’s van de Benelux. In onze grote showrooms vindt u een zeer ruim aanbod aan infrarood cabine’s en traditionele sauna’s. Kom langs en laat u adviseren welke sauna het beste bij u past! Tevens worden de sauna´s gratis bezorgd binnen de Benelux.

Vlierdenseweg 236 / 238

J. Streefkerk

Vakkundig en vriendelijk personeel, goede service
infrarood sauna Valero 210 +

Adrie Daniëls

Vriendelijke en behulpzame bezorging.

Marco can de Lustgraaf

Geweldige sauna en super levering

Geen verbeterpunten
Goede beschrijving om hem zelf in elkaar te zetten
Infraplus sauna

Hans

Kwaliteit van het materiaal (Red Cedar) en de eenvoudige installatie.
Een showroom in het Noorden zou handig zijn.
Valero + 140 Red Cedar

Sauna Valero 140+

Nynke Grotenhuis

Infraroodcabine-infraplus-135-fysio

Ivens paul gelens liliane

Bij eerste contact goede en ruime uitleg gekregen...dus sauna besteld...

Goede duidelijkecuitleg
Infraroodcabine met extra stralers

SValk

Vriendelijk personeel in Veenendaal. Geen druk, rustig kijken.

Compleet assortiment / made in EU
Was niet in voorraad
Luxor SL

Maurice R.

Advies
Kwaliteit hygrometer twijfelachtig. Waarde klopt bij ons niet.
Combinatie Sauna 6 Valero Duo

Bert cruts

compleet en netjes geleverd
montage handleiding zat in andere doos/verpakking dan aangegeven.
SuperSauna infraplus 95 (art.nr. 4323415) + opties

SuperSauna.nl heeft de volgende resultaten bereikt: