Agnes

Oplichters

Ik heb meer dan half jaar geleden een sauna gekocht en nog steeds heb ik niet alle onderdelen

Reactie SuperSauna.nl:

Beste Klant,
Helaas kunnen we u als klant helemaal niet vinden!
Kunt u contact met ons opnemen, we vragen ons af waar het over gaat.
Groet,
Klantenservice SuperSauna

Dennis van den Berg

Goede service en mooi product. Heb de veda s-line 212 gekocht met een torenkachel. Mooie afwerking, chique uitstraling.

Eenvoudig, kwalitatief en 'betaalbaar'.

er zat een verkeerd intsructieboekje bij

Nicole THIENPONDT

Ik heb voorafgaandelijke verschillende sauna leveranciers bezocht.Ben zeer tevreden over de uitgebreide info en vriendelijk onthaal. professionele en vriendelijke persoon voor de plaatsing!

correct in afspraken

Z. Schermann

Mooie producten, goede communicatie

Sauna's in werking in de showroom, maakt de keuzeopties heel duidelijk

Meegeleverde montagehandleiding is bedoeld voor een andere uitvoering. Het inhangen van de glazen deur en stellen van de scharnieren is helemaal niet beschreven.

Temmerman

Al vele jaren gebruikt bij ander en nu uiteindelijk zelf aangekocht

direct duidelijk antwoord bij vraag via mail

lange levertermijn indien er plaatsing moet gebeuren, snelle levering zonder plaatsing

Johan Ostyn

Onlangs een Infraplus 1 Fysio aangekocht
Zet met alle gemak op in een handomdraai, wacht wel nog op ons kussen.
Is intussen onze tweede cabine dat we aangekocht hebben bij SuperSauna. Onlangs een Infraplus 1 Fysio aangekocht
Zet met alle gemak op in een handomdraai, wacht wel nog op ons kussen.
Is intussen onze tweede cabine dat we aangekocht hebben bij SuperSauna.
Onze vorige was ene van 3 personen en pas zeven jaar oud maar door onze verhuis naar een appartement konden wij die niet plaatsen. Heb die dan doorverkocht.

Goede uitleg van de verkoper al was dat bij onze tweede aankoop niet meer nodig, in enkele minuten was onze tweede besteld

Niets te melden

Krischan

SuperSauna.nl: prima sauna, communicatie en medewerkers

Duidelijke en snelle reactie op levertijd-vragen, prima uitleg bij levering en een prima product

Aangeven dat er flink wat werkruimte om de sauna heen nodig is bij montage vanwege de klemsluitingen aan de achterzijde van de sauna.

peter molenberg

Goed tot zeer goed

Snelle levering. Vriendelijke bezorged die meedenkt en niet te beroerd is om te helpen (2de etage) goed product

Heb de fysio 1 besteld. Er zat een productie foutje in dat ik zelf heb kunnen oplossen. Bevestigingspunten front paneel waren te diep ingefreest waardoor het paneel niet op zijn plaats kwam.... Heb de fysio 1 besteld. Er zat een productie foutje in dat ik zelf heb kunnen oplossen. Bevestigingspunten front paneel waren te diep ingefreest waardoor het paneel niet op zijn plaats kwam. Opgelost met ringetjes achter de haken en ogen.

Ad van Boxmeer

Ik heb een infrarood cabine gekocht bij Supersauna. Eerst de website goed bekeken en afspraak in de winkel gemaakt. Goede voorlichting en duidelijke concrete vervolgafspraken gemaakt. Alle gemaakte... Ik heb een infrarood cabine gekocht bij Supersauna. Eerst de website goed bekeken en afspraak in de winkel gemaakt. Goede voorlichting en duidelijke concrete vervolgafspraken gemaakt. Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen en ook levering perfect gelopen. Nog even contact gehad met bedrijf ivm installatie en wederom snel en adequaat te woord gestaan en geholpen.

zeer uitgebreide info en fijne filmpjes ter beschikking

perfect houden zo.

Roel Vroom

Zeer goed en professioneel

Ruim en compleet aanbod

completere beschrijving om de sauna in elkaar te zetten