Koning

Slechte service

Mooi assortiment

Klachtenafhandeling laat te wensen over.

Lizette Machielsen

Erg goede service van Supersauna! Veel informatie gekregen van de medewerker van de showroom, hij nam alle tijd om ons te informeren.

Levering verliep prima. We werden netjes op tijd...

Levering verliep prima. We werden netjes op tijd gebeld om door te geven hoe laat ze bij ons zouden komen leveren.

De sauna was makkelijk te monteren. Vandaag een eerste proefrondje sauna gedaan en dat was genieten!! Snel op temperatuur, mooie verlichting en met het meegeleverde potje eucalyptus een heerlijke 'saunageur'. Alles helemaal naar wens!

Wij bevelen Supersauna zeker aan ?.

Er wordt echt tijd voor je genomen om je te informeren over de sauna(mogelijkheden).

Misschien even een telefoontje of mailtje om door te geven dat de levertijd iets langer werd.

Hartman

Prima ervaring met Supersauna

Als je alles leest op de website, ben je heel goed op de hoogte

Jan van den Nieuwenhoff

Vandaag mijn sauna geleverd erg blij mee in elkaar zetten was nog wel effe uitzoeken maar toch gelukt je doet dit ook niet iedere dag past allemaal perfect en klopt allemaal een super product niet... Vandaag mijn sauna geleverd erg blij mee in elkaar zetten was nog wel effe uitzoeken maar toch gelukt je doet dit ook niet iedere dag past allemaal perfect en klopt allemaal een super product niet voor niets de naam supersauna knap gemaakt erg mooi weet zeker ik ga er super van genieten

Kwaliteit

Effe laten weten dat de instructie in dak gedeelte zit

Harrie Crijns

De showroom, de ontvangst, de verkoper, de prijs, de levering, de monteur, de montage, alles echt heel heel prima!
Maar………. na enige tijd klemde de glazen deur zo erg met het glazen wanddeel...
Maar………. na enige tijd klemde de glazen deur zo erg met het glazen wanddeel ernaast dat ze alleen met heel veel moeite open of dicht gaat. Daarbij hebben we angst dat de deur kan barsten. Dus de service dienst gebeld in de verwachting dat dat wordt opgelost. We krijgen mail met bevestiging en de belofte dat er een monteur komt om het te verhelpen. Dat is nu enkele mails, enkele telefoontjes en weken geleden.
Wat jammer dat na de goede ervaringen bij de start het bedrijf nu helemaal fout gaat door hun klanten dusdanig in de steek te laten als het om service gaat. Ik moet nu een vakman bellen, betalen en dan de rekening naar SuperSauna sturen met de vraag of ze dat dan vergoeden. Jammer! Als het bij de verkoop zo goed gaat maar ze op Servicegebühr niet thuis geven!!

Showroom, verkopers, prijs/kwaliteit, levering, installeren en werking van sauna

Ook bij de After sale service zo goed worden.

Mireille Thomas

Heel goed ontvangen in de showroom, verkoper verdeelde zijn aandacht prima onder de aanwezige klanten. Ruime uitleg gekregen over het beoogde model. Levertijd werd gerespecteerd, en de bezorger... Heel goed ontvangen in de showroom, verkoper verdeelde zijn aandacht prima onder de aanwezige klanten. Ruime uitleg gekregen over het beoogde model. Levertijd werd gerespecteerd, en de bezorger vertelde wat in welke dozen zat bij levering.
Montage verliep zonder noemenswaardige problemen, eventuele problemen werden omschreven in de handleiding.

Sterk product, goed ontvangen in de showroom

Geen op- of aanmerkingen.

Jan Nabben

Prima objectieve informatie in de showroom. Verkoper nam alle tijd voor ons, zelfs toen er meerdere klanten binnenkwamen. Je krijgt als mogelijke klant voldoende aandacht.
De aflevering was ook...
De aflevering was ook hartelijk en meedenkend. De jongens waren zeer vriendelijk .

klantvriendelijk; afspraken worden nagekomen;

De montagehandleiding was niet altijd even duidelijk; bv het aanbrengen van de glazen deur kostte even wat moeite en uitgeprobeer.. Maar telefonische raadpleging was ook geen enkel probleem.

Maarten Klopper

Wij hebben een hele goede ervaring met Supersauna. En konden ruimschoots allerlei sauna's uit proberen in de showroom. En kregen hierbij heel goede uitleg en tips, die onze wensen volledig ingelost... Wij hebben een hele goede ervaring met Supersauna. En konden ruimschoots allerlei sauna's uit proberen in de showroom. En kregen hierbij heel goede uitleg en tips, die onze wensen volledig ingelost hebben. Ook op de website kregen wij goede uitleg en informatie over de werking van de sauna.
Dat alles geeft ons de motivatie om anderen hierover in te lichten en Supersauna aan te bevelen.

Goede info, die gemakkelijk is te vinden en duidelijk is uit gelegd.

Aangeven bij de koop wat de extra kosten zijn van montage.

Wenny

Vorig jaar een barrel sauna gekocht voor buiten en dit jaar een infrarood voor binnen. Top bedrijf! Zeer kundig en klantvriendelijk! Zeer aan te bevelen als je een sauna zoekt.
Minpuntje, laat...
Minpuntje, laat de bezorger vertellen dat de handleiding vastgeschroefd zit in de bovenkap! :)

Laat de bezorger vertellen dat de handleiding in de bovenkap zit van doos 3
Jammer dat de levertijden best lang zijn.

Dennis Was

Goede uitleg en duidelijk… zeer vriendelijke medewerkers

Professionele uitleg

Het bouwplan was algemeen, terwijl onze sauna geschroefd moest worden stond er in het plan dat het klemmen waren. Om de glazen deur te installeren en regelen was er niets bij. Na even te bellen... Het bouwplan was algemeen, terwijl onze sauna geschroefd moest worden stond er in het plan dat het klemmen waren. Om de glazen deur te installeren en regelen was er niets bij. Na even te bellen met hun, dadelijk een stappenplan gekregen om de deur te regelen.