R. Steijaert

Top bedrijf.

Goede uitleg in de winkel door de verkoper. Neemt de tijd ervoor. Daarnaast was de levering en het opbouwen van de sauna ook heel netjes gedaan door de installateur

B.Stam

Voldoende

service: verkeerd geleverde sauna, werd vlot omgewisseld met een gratis montage.

organisatie: 1 man personeel bij drukte in de winkel is wel erg weinig. langere wachttijd en gesprek wordt onderbroken door vragen van andere klanten.
bereikbaarheid: locatie Veenendaal is...
bereikbaarheid: locatie Veenendaal is beperkt geopend.

Angela de Groot

We snappen helemaal waarom het Supersauna heet, want de service is super. Duidelijke en zeer vriendelijke uitleg maakte ons meteen enthousiast. Onze gekozen sauna overtreft nu al onze verwachtingen... We snappen helemaal waarom het Supersauna heet, want de service is super. Duidelijke en zeer vriendelijke uitleg maakte ons meteen enthousiast. Onze gekozen sauna overtreft nu al onze verwachtingen en we zijn er super gelukkig mee. We hadden geen ervaring met infrarood sauna's maar de verkoper heeft niets teveel gezegd. We ervaren nu dagelijks wellness in eigen huis.

Eerlijk en duidelijk advies. Veel keuzemogelijkheden. Veel leuke extra's. Geen "mooie" verkooppraatjes. Wat ze zeggen komen ze na.

Nog meer mensen laten kennismaken met de geweldige infraroodsauna's die ook voor mensen zonder kwalen enorm aangenaam zijn. Wij dachten dat infraroodsauna's vooral voor mensen met lichamelijke... Nog meer mensen laten kennismaken met de geweldige infraroodsauna's die ook voor mensen zonder kwalen enorm aangenaam zijn. Wij dachten dat infraroodsauna's vooral voor mensen met lichamelijke kwalen goed zijn. Maar nu we de weldadige warmte ervaren hebben zouden we niet meer zonder willen.

Marlon Verbeek

overzichtelijk

Betere handleiding voor opbouw sauna

Boekel

Super, product en procedure geheel naar onze wens

Duidelijke voorlichting, goed product

Geurpotje knoeit makkelijk, was gemeld in de winkel. Misschien sticker / beveiliging op geurpotje zelf?

Kurt

Vlotte communicatie en levering ?

Prijs-kwaliteit

Zaken die niet meer te koop zijn verwijderen van de website...

Nico Naert

SuperSauna Roeselare super service, zeer tevreden

superservice, professionele uitleg

jammer dat de winkel niet elke werkdag open is.

Andriessen Marc

Wij zijn in Vlierden gaan kijken en kregen daar een super goede uitleg. Heel vriendelijk onthaald met een kopje koffie of thee. De levering is ook heel goed verlopen en dit weekend hebben wij hem... Wij zijn in Vlierden gaan kijken en kregen daar een super goede uitleg. Heel vriendelijk onthaald met een kopje koffie of thee. De levering is ook heel goed verlopen en dit weekend hebben wij hem geïnstalleerd! Ook al een keertje gebruikt en het bevalt ons heel goed. Wij zijn heel blij met onze aankoop en weten zeker dat we hier heel veel deugd van gaan hebben! Wij bevelen iedereen zo’n infrarood sauna aan gekocht bij SuperSauna!

Goede uitleg en duidelijke afspraken.

Geen.

Tratsaert Cynthia

Goeie uitleg in de winkel. Makkelijk zelf te installeren

Correcte info

We zijn op de open dag in Balkbrug geweest. Daar heeft Giel ons een uitgebreide uitleg gegeven i.v.m. de klachten van mijn man. Hij gaf een eerlijk en uitgebreid advies. De bezorging was ook keurig... We zijn op de open dag in Balkbrug geweest. Daar heeft Giel ons een uitgebreide uitleg gegeven i.v.m. de klachten van mijn man. Hij gaf een eerlijk en uitgebreid advies. De bezorging was ook keurig op tijd. Stijn legde nog even uit met welke doos we als eerste moesten beginnen. Was goed te doen om deze sauna zelf in elkaar te zetten. We zijn erg blij met onze infrarood sauna.

De uitgebreide uitleg en er wordt geluisterd naar wat de wensen zijn.

Klein puntje. Telefonisch iets beter bereikbaar zijn.