Ma-To totaalonderhoud

Vriendelijke & Duidelijke uitleg in de winkel te Vlierden...& een top monteur 👍😊

Dat het model wel in België 🇧🇪 live te bewonderen was...👍 helaas op het moment in Vlierden niet...

-Communicatie tussen verkoper en monteur & klant...
-een mail sturen twee dagen voor levering

Zuiderduin

Prima, goede uitleg, zowel voor als nadelen en kregen alle tijd

dat zowel de voor als de nadelen aangekaart werden

de bouw beschrijving was van een ander type dus moest er wat geïmproviseerd worden

Erik

Hartelijke ontvangst, eerlijk advies, mooi product, vlotte en nette levering.

Eerlijk advies. Snelle levering.

Bezorgtijdstip beter afstemmen met chauffeur. Twee meter langer aanluitsnoer zodat stekker ook in een stopcontact kan dicht bij de grond.

Goed ontvangst in de winkel, antwoord gekregen op al onze vragen, ons duidelijk advies gegeven en een vlugge levering gehad. TOP !

Vlugge levering

Geen verbeterpunten, alles is prima en vlotjes verlopen

josdaniels

Goede uitleg gekregen

verkoper

nee

J.O. Buiting

Wij hebben 1 okt. 2019 bij Michel van Hout in Veenendaal een Infraroodcabine-infraplus 1 gekocht.
Wij zijn netjes op een vakkundige wijze door hem geholpen.
De cabine werd op een zeer...
Wij zijn netjes op een vakkundige wijze door hem geholpen.
De cabine werd op een zeer korte tijd bezorgd omdat hij op voorraad was. Met het uitpakken van de cabine bleek dat er enige beschadigingen waren. Dit direct gemeld en dat werd ook al heel snel door "Super Sauna" opgelost

In goed overleg was er veel mogelijk o.a. andere stralers

nee

Gerda Berkhout

Wij hebben hier 5 jaar geleden een sauna gekocht. Ivm emigratie moest de sauna gedemonteerd worden. We hebben de bovenkant er zelf af gekregen (met de hulp van de toegestuurde foto waarop we... Wij hebben hier 5 jaar geleden een sauna gekocht. Ivm emigratie moest de sauna gedemonteerd worden. We hebben de bovenkant er zelf af gekregen (met de hulp van de toegestuurde foto waarop we konden zien waar de schroeven zich bevonden) maar de andere delen lukten niet. We waren bang om de sauna kapot te maken. Ondanks dat het heel druk was heeft Supersauna ons toch tussendoor in kunnen plannen en was de sauna heel snel gedemonteerd door Danny. We zijn heel blij dat de sauna voor onze verhuizing gedemonteerd is en dat we deze mee kunnen nemen.

mario

Supersauna geeft u een goede servecie . je wordt perfect begleid door profesionele mensen . die u goed voorhelpen / inlichten over de sauna's . een goede werkplanning en een klantvriendelijke... Supersauna geeft u een goede servecie . je wordt perfect begleid door profesionele mensen . die u goed voorhelpen / inlichten over de sauna's . een goede werkplanning en een klantvriendelijke service

hele vriendelijke mensen / goede service

J. van Andel

Goede voorlichting en een zeer snelle levering. Netjes verpakt en bezorgd.

Duidelijke website en goede communicatie over de levering

Montagemateriaal is niet helemaal in overeenstemming met de handleiding. Dit vormde echter geen belemmering.

Noyen Rudi

Perfecte ontvangst en info over infraroodcabines in de winkel in Antwerpen.

klanvriendelijkheid hebben wij ten zeerste weten te ervaren. Verdient een dikke tien.

neen