Goeie uitleg in de showroom - correct en professioneel
snelle afhandeling zowel in orderplaatsing als levering
allemaal correct verlopen en héél tevreden over het resultaat

Karin

Goed geïnformeerd en geholpen via de telefoon. Waardoor bestelling meteen geplaatst.

Heldere communicatie en het klopt.

Iets duidelijke uitleg over bedieningspaneel bij de gebruiksaanwijzing. Nu telefonisch prima antwoord gekregen op mijn vragen.

IR Sauna Lover

We hadden ons op voorhand goed geïnformeerd vooraleer we naar de toonzaal gingen. We moesten wel even wachten, de IR sauna's verkochten daar als zoete broodjes. Maar Peter Bouwmans is duidelijk een... We hadden ons op voorhand goed geïnformeerd vooraleer we naar de toonzaal gingen. We moesten wel even wachten, de IR sauna's verkochten daar als zoete broodjes. Maar Peter Bouwmans is duidelijk een duizendpoot en laveerde van de ene klant naar de andere en weer terug. We hadden snel gevonden wat we wilden en de verkoop werd gesloten.

Na 2 weken en half ging de levering door. We hadden voor een toonzaal model gekozen, wat natuurlijk wel anders is als een volledig nieuwe. Het duurde dus even om hem zelf op te zetten en bij een verkeerde handeling zaten we even vast, maar na een telefoontje met de klantendienst kregen we van Michael de uitleg hoe we het probleem konden oplossen.

Kort na de middag konden we al genieten van onze infrarood sauna. Heerlijk!! Met een geurtje erbij, kleurenspots en wat muziek in de sauna was het een heerlijk halfuurtje. Het leuke is dat de sauna ook direct warm is.

Goede online informatie, al wat je wil weten over IR sauna's en waarvoor ze goed zijn vind je allemaal op de website
Allemaal vriendelijke mensen, van verkoper tot levering, tot klantendienst.

Oplossing probleem met lamp die defect was.

Ze komen de afspraken na, di bij aankoop vd sauna, op hun website staan.

Sneller op mails reageren

Overzichtelijke en ouderlijke toonzaal zowel in Heusden-Zolder als in Antwerpen.
Leuke, vriendelijke verkopers, niet opdringerig.
Bestellen gaat vlot en klantendienst (e-mail) reageert...
Leuke, vriendelijke verkopers, niet opdringerig.
Bestellen gaat vlot en klantendienst (e-mail) reageert zeer snel.
Kan niet wachten op mijn sauna te testen.

ordelijke toonzaal
vriendelijke verkopers
uitstekende klantenservice
bestellen gaat vlot

Koopman

Onze ervaring was zeer positief.
Onze ervaring was zeer positief.
We hadden al heel wat huiswerk gedaan en de tekst en uitleg die tijdens ons bezoek aan de vestiging in Veenendaal werd gegeven was daar een zeer goede aanvulling op.
Dar versterkte dan ook ons gevoel een juiste aankoop te gaan doen.
Nadat de formaliteiten geregeld waren was het wachten op de sauna.
Deze werd boven verwachting sneller afgeleverd en daardoor konden we ook eerder genieten van deze weldaad.
Er waren een paar kleine “ongerechtigheden” maar deze werden zonder veel moeite keurig opgelost.

Duidelijke tekst en uitleg, zonder het gevoel gekregen te hebben onder druk te worden gezet.

Eigenlijk geen.

Eric & Ingrid Bettonville

Zeer vriendelijke persoon met kennis van zaken die ons te woord stond in de showroom te Antwerpen. De afhandeling van de bestelling verliep zoals was afgesproken. Werden gebeld met de melding... Zeer vriendelijke persoon met kennis van zaken die ons te woord stond in de showroom te Antwerpen. De afhandeling van de bestelling verliep zoals was afgesproken. Werden gebeld met de melding wanneer ze konden leveren en de dag zelf belde de chauffeur een uurtje op voorhand dat hij onderweg was. Deze man loste de cabine met veel ervaring en plaatste de drie dozen netjes binnen. Top van aankoop tot levering. Het plaatsen van de cabine is zeer eenvoudig en prachtig afgewerkt. Gisteren de cabine voor de eerste maal gebruikt, super !

Vriendelijkheid van iedereen en de kennis van zaken.

Een voorbeeld voor veel bedrijven !

Femke van Dijck

We zijn erg vriendelijk en goed geholpen in de winkel in Antwerpen. Daarna snel de sauna besteld. Een aantal keer had ik wat vragen en iedere keer ben ik zeer snel en vriendelijk geholpen via de... We zijn erg vriendelijk en goed geholpen in de winkel in Antwerpen. Daarna snel de sauna besteld. Een aantal keer had ik wat vragen en iedere keer ben ik zeer snel en vriendelijk geholpen via de mail en ook telefonisch. Erg tevreden dus!!

De service.

Een uitgebreide handleiding op de website. Deze hadden wij nodig omdat de sauna wordt ingebouwd. En dan met name hoeveel kabels eruit komen, waar ze zitten, of de sauna direct tegen een muur gebouwd... Een uitgebreide handleiding op de website. Deze hadden wij nodig omdat de sauna wordt ingebouwd. En dan met name hoeveel kabels eruit komen, waar ze zitten, of de sauna direct tegen een muur gebouwd kan worden of niet, dat soort dingen/details.

Jolanda en Ron

Koffie = super
In één woord Super Sauna = super

Alles is Super

Niet

De snelle levering vonden wij erg prettig daar die nog voor onze vakantie kon plaatsvinden. Omdat de sauna via de trap naar boven gebracht moest worden, hadden wij twijfels of e.e.a. geen problemen... De snelle levering vonden wij erg prettig daar die nog voor onze vakantie kon plaatsvinden. Omdat de sauna via de trap naar boven gebracht moest worden, hadden wij twijfels of e.e.a. geen problemen zou opleveren. Door de tips die het bedrijf gaf, n.l. het maken van een raamwerk met juiste afmetingen, wisten wij zeker dat het mogelijk was.

Degene die de sauna plaatste ging zorgvuldig te werk en de sauna was dan ook snel op zijn plaats.