Gardus BV
- Sterke punten
- Leveren en plaatsen op afgesproken tijdstip
- Verbeterpunten of tips
- Langer snoer aan de Valero voorzien
- Product of service:
- Valero 6
Zeer vlotte plaatsing door vriendelijke Danny
Wij zijn vandaag in Veenendaal geholpen door Eric Raaijmakers en we kunnen het kort samenvatten. Zo wens je geholpen te worden als je ergens binnenkomt. Top! Wij hebben al 10 jaar plezier van onze aankoop. Het vervangen van een van onze stralers was geen probleem en kregen zonder gemekker een nieuwe mee.
Zeer vlotte levering na een vlotte online bestelling.
Slechte ervaring klantenservice / after sales
Fijne uitleg in de winkel, goede afspraken voor bezorging
Super tevreden. 2 weken geleden gekocht en vandaag al in huis. Complimenten voor de bezorging. Danny en Giel bedankt.
Goede service denken mee. Zijn wel erg afhankelijk van hun leveranciers.
Goede voorlichting in filiaal Veenendaal, vlotte levering; handige tips en uitleg van chauffeur Danny. We zijn erg blij met onze infrarood-sauna.
Zeer betrouwbaar en servicegericht
Een goede uitleg gehad van Ronnie zowel in Vlierden als in Veenendaal. Gekozen voor de infrarood buiten sauna. Keurig op tijd ingepland door Ronnie en perfect en heel vriendelijk gemonteerd en afgeleverd in onze tuin door Danny. Heel goed werk allemaal, goede service. Dank Angelie & Chris
Zeer goed, vriendelijke verkoper, prima installateur, deze was Giel uit Nederland
Deskundige en uitgebreide uitleg, met zeker tijd voor de mogelijke koper. Zonder pushen of aandringen.
SERVICE in HOOFDLETTERS !
Degelijke levering en goede chauffeur.
SuperSauna.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SuperSauna.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
SuperSauna.nl
Vlierdenseweg 236 / 238
5756 PE Vlierden
Zeer vlotte plaatsing door vriendelijke Danny
Zeer vlotte levering na een vlotte online bestelling.
Slechte ervaring klantenservice / after sales
Fijne uitleg in de winkel, goede afspraken voor bezorging
Goede service denken mee. Zijn wel erg afhankelijk van hun leveranciers.
Zeer betrouwbaar en servicegericht
SERVICE in HOOFDLETTERS !
Degelijke levering en goede chauffeur.
SuperSauna.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
SuperSauna.nl