Huibert Vlot

Super Song tegengekomen op Facebook en een bestelling gedaan. Ik was zeer tevreden over de ontvangen bladmuziek en heb daarna een jaarabonnement afgesloten. De kwartaalselectie inmiddels ontvangen.... Super Song tegengekomen op Facebook en een bestelling gedaan. Ik was zeer tevreden over de ontvangen bladmuziek en heb daarna een jaarabonnement afgesloten. De kwartaalselectie inmiddels ontvangen. Kan volop doorgaan met mijn hobby.
Orgel en keyboard.

Klantgericht.

Kan geen verbeterpunten bedenken.

Heel goed.
Ook het contact per telefoon is uistekend.

De post was blijkbaar verloren gegaan en ze hebben onmiddellijk nieuwe partituren opgestuurd

neen

ceeshoogesteger@hetnet.nl

Altijd andere dag in huis.

de muziek is duidelijk en door de meeste muzikanten goed te spelen

makkelijker maken om een song te zoeken.

Ze hadden per ongeluk de bestelling van iemand anders maar mij gestuurd. Ik heb toen een mail gestuurd waarop meteen een telefonische reactie kwam. Ze excuseerde zich en vertelde dat ze meteen de... Ze hadden per ongeluk de bestelling van iemand anders maar mij gestuurd. Ik heb toen een mail gestuurd waarop meteen een telefonische reactie kwam. Ze excuseerde zich en vertelde dat ze meteen de juiste bestelling zou opsturen. De volgende dag lag het al in de brievenbus.

Momenteel niet

Het was mijn tweede keer dat ik bladmuziek besteld heb. De bestelling was er echt elke keer de volgende dag.

Niet ter attentie van de bedrijfsactiviteiten maar ik zou het enorm fijn vinden als de muziekstukken ook voor accordeon beschikbaar zouden komen. De baspartijen komen voor accordeon niet goed uit en... Niet ter attentie van de bedrijfsactiviteiten maar ik zou het enorm fijn vinden als de muziekstukken ook voor accordeon beschikbaar zouden komen. De baspartijen komen voor accordeon niet goed uit en daar moet ik dan zelf een mouw aan passen.

Luc

Ik koop al heel wat jaren bladmuziek bij Supersong en ben zeer tevreden.

Ben zelfs gebeld toen bleek dat ik dubbele bestellingen had gedaan!

Nog mooier zou zijn als de muziek werd voorgespeeld zoals die geschreven is.

Reactie SuperSong Bladmuziek:

Indien zij dat wensen ontvangen onze abonnees bij de nieuwe SuperSongs behorende bij het abonnement, altijd een of meer voorspeelvoorbeelden van de arrangementen (mp3's). De muziek wordt hierop... Indien zij dat wensen ontvangen onze abonnees bij de nieuwe SuperSongs behorende bij het abonnement, altijd een of meer voorspeelvoorbeelden van de arrangementen (mp3's). De muziek wordt hierop voorgespeeld, zoals de bladmuziek is geschreven.

Kees Hoogervorst Pijnacker

Prima te lezen bladmuziek. Snel en accuraat thuis gezonden.

Muziek is goed te vinden.

Jammer dat niet alle favoriete muziek te vinden is. Neem bijvoorbeeld muziek van Udo Jurgens. Geen bladmuziek van door Udo gezongen songs zoals ""was Ich dir sagen will" of van Jim Reeves.

Lieuwe Leeftink

UITMUNTEND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bestelgemak, uitstekende en duidelijke webshop en een Max Verstappen (snelle) levering.

Wat uitmuntend is valt niet te verbeteren

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, alles wordt supersnel en netjes afgeleverd

alles netjes verpakt

zou ik zo niet weten

Ik heb twee maal een abonnement gehad, en dat is altijd prima gegaan

De meespeel voorbeelden die mee gestuurd worden

De meespeel voorbeelden op een voller keybord (tyros 4/5)