Omdat ik niet zo goed thuis been op de computer heb ik al dikwijls contact gehad per telefoon. Ik tref daar altijd een heel vriendelijke mevrouw die mij uitstekend heeft geholpen.
Neen
Af en toe heb ik een nummer nodig in de vorm van bladmuziek met tekst en dan zoek ik ook op Uw site. Komt het daar voor dan is de kans groot dat ik het koop. De manier van afdrukken op een dubbel...
nee
Ben zeer tevreden over Super song bladmuziek
Ik speel al 8 jaar keyboard van bladmuziek van stef meeder maar helaas kan ik de oude nummers die eerder uitgekomen zijn niet meer bestellen ,dat vind ik heel jammer.
Hoop dat daar iets aan...
Een uitstekend bedrijf. dat populaire muziek van toen en nu aanbied tegen een redelijke prijs. De levering is snel. Wel dient vooraf betaald te worden.
Het vooraf betalen vind ik een nadeel. Voorheen was dit achteraf, dat mijn voorkeur verdient.
Vlug en gemakkelijk te bestellen
wat onduidelijk rond de betaling - geen mededeling in te vullen, hoe weet men dan welke stukken voor wie zijn?
Reactie SuperSong Bladmuziek:
Allereerst onze excuses voor uw slechte ervaring.
Wij nemen aan dat u met de 'mededeling' doelt op de opmerking die bij een bankoverdracht geschreven kan worden. Bij elke betaling die wij via de...
Ik had bladmuziek nodig en kwam via google bij jullie terecht.
Website is gebruiksvriendelijk en een snelle levering. Dank!
wist niet dat ik het verloop van de order kon volgen
Mijn ervaring met super song is uitstekend
Graag zie ik nog blad muziek uit de jaren 60 en 70