Ward Goormans

Ik wist niet dat Uw bedrijf bestond.Toevallig ontdekt op internet.Zeer interessant om bladmuziek van nieuwe nummers
op te vragen.

neen

Goede service, snelle levering, overzichtelijke website. Een muziekpartituur geschreven in piano, orgel en keyboard.

nee

De door mij gekozen muziek gevonden op uw site en besteld

geen bijzonderheden

Ingelies Zorn

Mijn bestelling werd erg snel bezorgd en het zag er keurig uit. Fijne bladmuziek. Als enig nadeel is het soort muziek. De muziek keuze zou wat breder en minder ouderwets mogen.

Modernere muziek keuze.

Ik vind het handig en ben gewend aan betaling per creditcard. De site biedt die mogelijkheid niet.
Bij het invullen van adresgegevens, is het niet mogelijk internationale adresformaten aan te houden (bijvoorbeeld huisnummer - straat, i.p.v. straat - huisnummer). Ook is het duidelijker als meer landen dan Nederland, Belgie, Dutsland en Frankrijk kunnnen worden gekozen. Dit weerlegt de huidige potentiele indruk dat naar overige landen niet wordt verscheept.

Goede ervaring

T Timmerije

Een snelle afhandeling van de bestelling

Lieuwe Leeftink

Een woord Uitmuntend

Never change a winning team

Mogelijkheid om achteraf te betalen

Wim

Zeer snelle levering.
Voor de amateur de juiste bladmuziek
Prijs per song mag wat lager

Als de prijs van een song lager zou liggen, zou de drempel een nieuwe (minder bekende) song aan te gaan schaffen makkelijker gemaakt worden.