hilde marichael

Het was een tweede keer dat ik iets aankocht bij dit bedrijf. de eerste maal leek de bestelling iets makkelijker te gaan, maar zal wel aan mezelf gelegen hebben.

wat me opviel: toen ik uiteindelijk telefonisch contact ,opnam omdat ik geen kant meer uit kon, is dat de medewerker ontzettend aardig en geduldig was. de stress die er was opdat niet zo vlotte,... wat me opviel: toen ik uiteindelijk telefonisch contact ,opnam omdat ik geen kant meer uit kon, is dat de medewerker ontzettend aardig en geduldig was. de stress die er was opdat niet zo vlotte, viel tamelijk vlug van mijn schouders.

Goethals Yeminah

Fantastisch concept!

Ik heb het pakketje redelijk laat ontvangen maar ik vermoed dat dit eerder door de feestdagen en bpost zal gelegen hebben.

lieve maes

snelle levering
heel vriendelijk aan telefoon

doe zo verder!!!!!!!

Martine Hellings

Veel keuze voor iedereen wat wils

Broeckx Sara

Moeilijke zoektocht naar een perfect cadeau tot ik op jullie website terechtkwam.

Leuke producten voor verschillende personen. Goede en duidelijk website! Snelle levering.

Bepaalde cadeaubonnen ook voor twee personen aanbieden en niet alleen per persoon.

Fam. Borgez - Porczynska-Troski

Leuk aanbod

Snelle reactietijd

Bij het sledehondentocht-aanbod was het niet duidelijk of men al dan niet met 2 personen in 1 slede kan,
ik heb zelf via tel./e-mail bij het organiserend bedrijf moeten navragen of er een ongevallenverzekering in de prijs inbegrepen is. (en dat was niet het geval)

Wyns daphne

Ik heb 1malig een bon bij jullie besteld en ben heel content

Snelle levering en snelle servies op mails die ik stuur

De Meerleer Karolien

Leuke cadeaus en snelle service.