Sofie

Vriendelijk bij het bellen voor meer info.

Snellere levering

Lindsey

Dit is het 2e jaar dat ik bonnen aankoop en ben nog steeds zeer tevreden! Vlotte verwerking en betaling

Bestelgemak.
Prijs-kwaliteit
Snelle levering en je kan het online ook al tonen

Misschien de duur van de bonnen verlengen.

Annemoon Delabie

Ik vind de manier van boeken heel verwarrend en heb nog meerdere vragen omtrent hoe dit werkt. Persoonlijk zou ik het makkelijker vinden om enkel en alleen een 'kortingscode' in te vullen. Ik snap... Ik vind de manier van boeken heel verwarrend en heb nog meerdere vragen omtrent hoe dit werkt. Persoonlijk zou ik het makkelijker vinden om enkel en alleen een 'kortingscode' in te vullen. Ik snap bijvoorbeeld niet dat ik nu moet bijbetalen om naast elkaar te kunnen zitten en of ik dit nu moet storten of geven bij het opstappen.

Heel goedkoop en lijkt betrouwbaar, ik begin me nu wel vragen te stellen doordat ik nog extra moet betalen voor bepaalde dingen en dat ik deze info pas achteraf krijg.

Ik had graag op voorhand de juiste info gekregen over hoe ik moet boeken en als er extra kosten bij zouden komen. Verder is het boeken heel verwarrend en weet ik bv niet of ik nog extra moet storten

Karin Geypen

Geen problemen

Originaliteit

Verzending was dag te laat

Yoke keuleers

Eerst maal geprobeerd met hulp van telefoonservice,heel vriendelijk,Geen vraag is te veel en belangrijk wat ze zeggen is ook wat ze doen zelfs rekening houdend met de feestdagen,bedankt daarvoor!tot

Alles is goed geregeld,bestel mijn aankoop pas kerstavond dus ....geen pakje.toch wel afgeprint en in mooi briefje gestoken een paar dagen nadien terug verrassing...pakje aangekomen

Goovaerts Nora

Vlot en correct

zeer vlot

Jimmy

Zeer fijn en duidelijk, veel variatie en voor ieder wat wils!

Veel variatie

Dirk Vandooren

Bon vervallen, daarna moeizame inruil. Uiteindelijk maar niet gedaan. Geen cadeaubonnen meer voor ons.

Was wel een creatief product

economisch model haalt het van klantvriendelijkheid. Cadeaubonnen lijken me ten dode opgeschreven.

Siggi

Superhandige en gebruiksvriendelijke website, had onmiddellijk gevonden wat ik zocht

Leuk dat het cadeautje kan gepersonaliseerd worden met een boodschap en leuke verpakking, ook de snelle levering was zeker een pluspunt!

Niets op aan te merken

Dorien Janse

Ik kocht een cadeau voor mijn vriend

Vlotte aankoopmogelijkheid, leuke cadeau ideeen, leuke site, mooie uitvoering van de cadeaubon

Niets op aan te merken