Katrijn

Enkel bon besteld

Kan nog geen feedback geven, bon nog niet gebruikt

shana

De eerste keer dat ik ben langs geweest was het super alles was perfect maar nu heb ik terug zoiets aangekocht en je moest u aanmelden en dan kreeg je een mail maar heb nooit een mail toe... De eerste keer dat ik ben langs geweest was het super alles was perfect maar nu heb ik terug zoiets aangekocht en je moest u aanmelden en dan kreeg je een mail maar heb nooit een mail toe gekregen

Van der Borght

Bestelling werd perfect afgehandeld.

Ramakers kristof

Hallo eerst en vooral was het surprise effect enorm geslaagd. Ten tweede een super goed en snelle service. Ik ga in de toekomst zeker nog gebruik maken van jullie service. Een te vreden klant !!... Hallo eerst en vooral was het surprise effect enorm geslaagd. Ten tweede een super goed en snelle service. Ik ga in de toekomst zeker nog gebruik maken van jullie service. Een te vreden klant !! Grtjs

Snelle service en groot aanbod

Een variatie aan vouchers waar men uit zou kunnen kiezen

Van opstal patrick

Het is eenvoudig ,gemakkelijk,snel en mooi gepresenteerd thuis gebracht.

De Langhe Pascale

x

x

De laatste enveloppe die geleverd was was geopend aan de bestemmeling gegeven. Dat was geen leuke ervaring.

Lieveraedt bvba Lieve Devlies

Heel positief

overzichtelijk en leuke nieuwe verrassingen

Christel Vleugels

Vlotte, snelle service

Indyra

Goeie inspiratie voor cadeaus!

Leuke verpakking, verzorgd en goed dat je ook al een papieren versie kunt afdrukken.

Na bestelling van de bon wou ik meteen reserveren omdat de verassing niet de bon, maar het uitstapje zou zijn. Dat kon ik echter pas als ik mijn bon had. Eigenlijk wou ik op voorhand checken of er... Na bestelling van de bon wou ik meteen reserveren omdat de verassing niet de bon, maar het uitstapje zou zijn. Dat kon ik echter pas als ik mijn bon had. Eigenlijk wou ik op voorhand checken of er nog plaats was op een specifieke datum. Die datum bleek achteraf al bezet. Jammer want nu moet ik nog iets anders verzinnen op zijn verjaardag.

Patricia Van Den Berghe

Zeer aangenaam. Verrassende aanbiedingen. Voor de eerste keer een bestelling geplaatst maar zeker niet de laatste keer.

Zeer duidelijke omschrijvingen. Originele aanbiedingen. Mogelijkheid om persoonlijke boodschappen te noteren.