Ann
correcte afhandeling
Altijd dik in orde. En de deelnemers waren allemaal zeer tevreden.
Ik deed mijn kleindochters een filmticket cadeau. Het bestellen en doorsturen naar Whatsapp ging vlot. Maar eens mijn kleindochter het ticket wilde gebruiken om naar Wicked te gaan kijken, lukte het niet om een code op te vragen ???
Had niet verwacht dat het zoooo vlot zou gaan…..heel gemakkelijk! 🤙🤙🤙💐
Bestelling ging zéér vlot
Ik had het huisnummer verkeerd ingevuld maar na 1 mailtje werd dit reeds gecorrigeerd.
Top
Correct bedrijf . Al meerdere malen heb ik dit gebruikt.
Super
Super snelle service
We hebben de cadeau na 10 dagen nog steeds niet gekregen
prima kan niet beter
Makkelijke site en snelle bevestiging en levering.
Goede keuze mogelijkheden Snelle service, tevreden klant.
SurpriseFactory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:
SurpriseFactory
Uitbreidingstraat 84
2600 Antwerpen
correcte afhandeling
Altijd dik in orde. En de deelnemers waren allemaal zeer tevreden.
Had niet verwacht dat het zoooo vlot zou gaan…..heel gemakkelijk! 🤙🤙🤙💐
Bestelling ging zéér vlot
Top
Correct bedrijf . Al meerdere malen heb ik dit gebruikt.
Super
Super snelle service
We hebben de cadeau na 10 dagen nog steeds niet gekregen
prima kan niet beter
Makkelijke site en snelle bevestiging en levering.
Goede keuze mogelijkheden Snelle service, tevreden klant.
SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:
SurpriseFactory