Corina Vercauteren

Super

Filmpje

Kan niet direct iets vinden

Ingrid

Cadeaubon online gekocht voor mijn petekind

bestellen en leveren ging prima

aangezien de ervaring nog moet doorgaan voorlopig geen verbeterpunten te vermelden - misschien 1 tip - vermeld vb de duur van een evenement (op de bon zelf staat dit vermeld, op de website toen ik... aangezien de ervaring nog moet doorgaan voorlopig geen verbeterpunten te vermelden - misschien 1 tip - vermeld vb de duur van een evenement (op de bon zelf staat dit vermeld, op de website toen ik de bon bestelde was het mij niet echt duidelijk)

Marissa

Aangeraden!

Snelle levering!

Niks!

Rombouts Hans

Originele cadeaus, overzichtelijk geschikt met duidelijke beschrijving, correcte levering op beloofde datum.

Goede beschrijving van producten. Correcte levering die rekening houdt met opgegeven datum. De geschenkverpakking is functioneel en de opgegeven 'cadeautekst' staat mooi geprint. Het aanbod was zeer... Goede beschrijving van producten. Correcte levering die rekening houdt met opgegeven datum. De geschenkverpakking is functioneel en de opgegeven 'cadeautekst' staat mooi geprint. Het aanbod was zeer inspirerend en origineel.

Dobbelaere Lien

Goeie service

Mooi uitgelegd op de site, verrassende activiteitenaanbod

Lut Noyens

Snelle levering, leuke en originele kadootjes. Moet ze nog wel in de praktijk omzetten maar ik twijfel er niet aan dat dit 👌is. Grtks

Snelheid, originele kadootjes.

Mag nog meer aanbod zijn.

Van Gijsegem

Eerlijk en in orde!

Het op tijd afleveren zoals gezegd!

Nihil

Palinckx

Fantastisch

Supersnelle levering en mooie cadeauverpakking. Het is ook super leuk dat je zelf een eigen boodschap op de bon kan plaatsen!

Werner

Veel keuze voor 'n schappelijke prijs

veel keuze

heb voor de geschenkverpakking gekozen, prachtig, MAAR de ontvanger wist niet direct welk cadeau ze kreeg

depoortere Tine

Superleuke ideeën