Christina

Groot aanbod

Duidelijkheid

Bij verzending naar iemand anders, graag afzender vermelden

Hi Christina,
Bedankt voor je positieve review!
Hi Christina,
Bedankt voor je positieve review!
Wat betreft je verbeterpunten of tips, het is altijd mogelijk om de cadeaubon te personaliseren en daar aan te geven van wie de cadeaubon afkomstig is.
Mocht je hier in het vervolg hulp bij nodig hebben, dan kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 10 458 58 10. Wij helpen je dan graag telefonisch door het bestelproces heen.

Goed en verzorgd

Snel door n komt afspraken na

Mirjam

Monique

Goede en snelle service.

Was er ook echt de volgende dag.

S. Mekking

Goed 👍

Bereikbaar

Post NL is slecht tot zeer slecht! De bestelling kwam niet op de afgesproken datum aan! Het is bekend Post NL doet wat ze zelf willen!

Hi,
Bedankt voor je review.
Hi,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te lezen dat de cadeaubon niet op tijd geleverd is. Helaas zien wij in enkele gevallen wel eens vertraging in de levering door PostNL.
Eventueel is het mogelijk om de digitale cadeaubon uit te printen of de SurpriseMovie via Whatsapp met de ontvanger te delen. Ook is het mogelijk om de cadeaubon bij ons op te halen, zodat je er zeker van bent dat je de cadeaubon op tijd binnen hebt.

Milou

Snelle levering, originele kadobon

Snel geleverd
Voldoet helemaal aan de verwachtingen

Hi Milou,
Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat de cadeaubon snel geleverd is en deze helemaal aan de verwachtingen voldoet.
Hopelijk tot ziens!

Een super net bedrijf

Bestelling is snel geleverd

Anita

Veel keus, snel geleverd

Meer keus uit meerdere dagen om te overnachten, nu vaak maar 1 of 2 overnachtigingen

Drenth

Betrouwbaar

Snel en duidelijk

Sheila

Super

Goede service! Snelle verzending.

Hi Sheila,
Bedankt voor je review en wat fijn om te lezen dat je onze service als goed hebt ervaren!