8.8 /10

checkbox95% beveelt SurpriseFactory aan!

Linda

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel en gemakkelijk

Duidelijk me beschrijving en makkelijk in te wisselen
Een leukere voucher

Antwoord SurpriseFactory

Hi Linda, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je tevreden bent en dat je de cadeaubon gemakkelijk hebt kunnen verzilveren, dat vinden wij erg fijn! Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

A.S. Wemerman

Keurig op tijd geleverd

Geen. Het is prima gegaan
Goede verzorging van de bon. Ziet er mooi uit.

Antwoord SurpriseFactory

Hi, Bedankt voor je review! Wat goed om te lezen dat je de cadeaubon snel hebt ontvangen en dat de cadeaubon naar wens is. Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Harry

Overzichtelijk en vriendelijk

Duidelijk

Karen Tanner

Ik geef de Surprise Factory de hoogste score. Een geweldig team met kennis van alles wat ze te bieden hebben, super behulpzaam, snel en vriendelijk, alles om ervoor te zorgen dat uw wensen uitkomen. Bedankt!

Betrouwbaar, persoonlijk en professioneel geholpen
Ga zo door!

Antwoord SurpriseFactory

Hi Karen, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Daar worden wij erg blij van! Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

apc holland

Perfecte service

Klantvriendelijk

Jacky

Goede ervaring

super behulpzame klantenservice

Antwoord SurpriseFactory

Hi Jacky, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent, daar doen wij het voor! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Jolanda

Veel verschillende en leuke, mooie keuzes

Aanbod

Yvie.Angel

Uit enthousiasme iets te snel gegaan, blijkbaar stappen overgeslagen of niet gezien. Maar contact opgenomen met de klantenservice, daar hebben ze mijn meer dan perfect geholpen!

Goede en erg vriendelijke klantenservice
Misschien toch bij het bestellen de mogelijkheden die ik niet heb opgemerkt (persoonlijke boodschap en kleur cadeauverpakking) een verplicht antwoord inbouwen. Zo moet je aangeven of je wel of niet een persoonlijke boodschap wilt toevoegen en hetzelfde met de cadeauverpakking. Voor de rest ga door zoals jullie het al doen!

Antwoord SurpriseFactory

Hi Yvie, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je enthousiast bent en dat onze klantenservice je goed heeft geholpen! Wat betreft de tips en verbeterpunten, wij zullen dit zeker meenemen. Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Dennis van Rees

Op tijd de verrassing binnen gekregen top !

Corry Vlist

Prima!

Veel keus, leuke uitjes

Antwoord SurpriseFactory

Hi Corry, Bedankt voor je positieve review! Wat goed om te lezen dat de cadeaubon snel geleverd is en dat je voldoende keuze hebt gehad. Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Xxxx

weet niet
snelle afhandeling/verzending

Antwoord SurpriseFactory

Hi, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent, daar worden wij erg blij van. Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Petra

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestelling van 30 maart nog steeds niet ontvangen.

Kadobon moet toch wel 2 of 3 dagen later in de brievenbus liggen.
Aardig contact met helpdesk maar nog steeds niks ontvangen

Antwoord SurpriseFactory

Hi Petra, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de levering van de cadeaubon vertraagd is. In de meeste gevallen bezorgd PostNL de cadeaubonnen binnen 1-2 werkdagen, maar dit kan in enkele gevallen iets langer duren. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Naar aanleiding van het contact dat wij eerder met je hebben gehad, hebben wij de cadeaubon nogmaals naar je verstuurd. Je ontvangt de cadeaubon ook altijd direct digitaal na afronding van je bestelling. Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

waardeloos

het kost veeeel te veel tijd. Bij boeking heb je alles doorlopen. Blijkt bij de laatste stap dat het niet op die datum kan.

Antwoord SurpriseFactory

Hi Harrie, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat het niet is gelukt om te reserveren. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan mag je altijd contact opnemen via 010 - 458 58 10 of info@surprisefactory.com. Wij helpen je graag verder. Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Voor eerste keer maar goede ervaring

Korrie slappendel

Gewoon goed

Als dag uit kies dat fout kan gaan is nu x gebeurd met kado dat ik gegeven hebt dat beetje jammer verheug je r op gaat niet door nou andere datum hopelijk die wel
Kado snavel binnen geweldig

Antwoord SurpriseFactory

Hi Korrie, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je de cadeaubon snel ontvangen hebt. Mocht je hulp nodig hebben bij het maken van een reservering, dan helpen wij je uiteraard graag. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via 010 - 458 58 10 of info@surprisefactory.com. Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Geantwoord op

SurpriseFactory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 17 januari 2012

SurpriseFactory

Zoek jij ook vaak urenlang naar het perfecte cadeau, maar kom je uiteindelijk wéér met hetzelfde aan? Van stropdassen tot parfums en van een flesje wijn tot een bloemetje... Dat kan origineler én gemakkelijker. Sinds 1999 hebben wij maar één doel: jou helpen iemand écht te verrassen. De cadeaus op www.SurpriseFactory.nl zijn stuk voor stuk onvergetelijke belevenissen. Een standaard diner kom je bij ons niet tegen, tenzij dat diner op 100 meter hoogte is. We maken het je graag gemakkelijk: eenvoudig bestellen, supersnelle levering en gratis personalisatie van je cadeau. Wij zijn dan ook heel trots dat onze klanten ons beoordelen met een 9 (bron: Feedback Company reviews). Kortom: met SurpriseFactory geef je een onvergetelijke herinnering cadeau!

Kanaalweg 33

Een leukere voucher

A.S. Wemerman

Keurig op tijd geleverd

Geen. Het is prima gegaan
Goede verzorging van de bon. Ziet er mooi uit.

Harry

Aanbod

Yvie.Angel

Goede en erg vriendelijke klantenservice

Dennis van Rees

Op tijd de verrassing binnen gekregen top !

Corry Vlist

Prima!

Veel keus, leuke uitjes

Xxxx

weet niet
snelle afhandeling/verzending

Petra

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestelling van 30 maart nog steeds niet ontvangen.

Kadobon moet toch wel 2 of 3 dagen later in de brievenbus liggen.
Aardig contact met helpdesk maar nog steeds niks ontvangen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster