8.8 /10

checkbox95% beveelt SurpriseFactory aan!

Esther de Reuver

Goede uitleg
Je kon geen naam of afzender op het kado zetten

Antwoord SurpriseFactory

Hi Esther, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling. Wat betreft de verbeterpunten, het is mogelijk om de cadeaubon in de winkelwagen te personaliseren. Mocht dit niet lukken, dan kun je altijd even contact met ons opnemen via info@surprisefactory.com of 010 458 58 10, zodat wij je hiermee kunnen helpen. Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Peter Smit onderhoudswerken

Zeer goede website ! Alles lekker duidelijk.

Geen idee of het nog simpeler kan
Zie boven

Antwoord SurpriseFactory

Hi Peter, Bedankt voor je mooie review, daar worden wij erg blij van. Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Lorraine Girinka

First I thought it could be a scam based on Trustpilot reviews but decided to give it a shot. It was really Worthy it, it was a surprise for my husband and he enjoyed his birthday. Highly recommended.

Not for now
Well organized

Antwoord SurpriseFactory

Hi Lorraine, Thank you for your review! We are happy to read about your positive experience. Hopefully we will see you again soon! Greetings, Team SurpriseFactory

Frederik

Uitstekend

eenvoudig te regelen, goed aanbod
geen idee!

Iris

Duidelijke info. Goed overzicht. Makkelijk persoonlijke wensen in te vullen.

Leuk gevarieert prijsaanbod

Antwoord SurpriseFactory

Hi Iris, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze website en ons aanbod. Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Anja

erg goed

Info was duidelijk en klopte
geen tips

Kristel

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Kadobon gekregen

Ik kreeg een bon a 50 euro om zelf iets uit te zoeken. Dan kies je een activiteit en dan krijg je weer een nieuwe bon. Hier moet je dan weer ongeveer 4 euro voor betalen. En daarna kun je activiteit pas boeken. Erg omslachtig en je betaalt dus 2x voor de bon. Wel slim business model. Ik raad t anderen niet aan!

Antwoord SurpriseFactory

Hi Kristel, Bedankt voor je review. Wij geven cadeaubonnen uit voor unieke belevenissen. In je order kan ik terugzien dat je je SurpriseFactory Giftcard met een waarde van €50,00 hebt ingezet voor 2 cadeaubonnen voor de Bossche Bollen Workshop. Je hebt de betaling voldaan via het tegoed van je SurpriseFactory Giftcard, dus als het goed is heb je geen bijbetaling moeten doen. Op je Giftcard staat nog een tegoed van €4,01, welke je nog kan inzetten voor het uitkiezen van een andere cadeaubon. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 10 458 58 10. Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Eddy Laureys

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik vind het een hele karwei tot ik een hotel kan boeken. 3 bons gekregen. Ik heb die codes doorgestuurd voor 2 overnachtingen en 2 personen. Ik krijg 2 verassingsbons terug met codes..Die moet ik terug sturen naar jullie, om terug codes te krijgen voor het hotel vast te leggen.

Houd het simpel. Na de bons met codes naar jullie gestuurd te hebben voor bijvoorbeeld een hotel 2nachten 2 personen bezorg je ons de codes die wij moeten gebruiken naar het hotel
Neen

Antwoord SurpriseFactory

Hi Eddy, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het niet helemaal lukt met het maken van de reservering. Ik heb je hierover zojuist een mail gestuurd. Zou je hier svp op kunnen reageren? Wij helpen je graag verder met het maken van de reservering. Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Doorakkers

Door SurpriseFactory zelf snel en geod geholpen

Beschikbaarhedi si soms niet helemaal zichtbaar maar ze helpen je ermee en er is geboekt
Bellen meteen terug als er iets niet goed is

Antwoord SurpriseFactory

Hi, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat wij je op deze manier hebben kunnen helpen met het maken van de reservering. Alvast veel plezier gewenst! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Adri v zonderen

Prima ervaring

Makkelijk bestellen en snel geleverd
Niks

Antwoord SurpriseFactory

Hi Adri, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad en dat de cadeaubon snel geleverd is. Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Rianne

Ik heb van een waardebon, 4 activiteitwaardebonnen "gekocht"

Makkelijk, snel, netjes
Weet ik zo niet

Ann

Not 100% positive

Client should have opportunity to see available dates before paying, not after!!!
Many different ideas

Antwoord SurpriseFactory

Hi Anna, Thank you for your review. We are happy to read that you have found many gift ideas on our website. As for the feedback, we will definitely take this into consideration. Greetings, Team SurpriseFactory

Marco Heemskerk

Ik was positief verrast over de snelle en goed hulp toen ik de klantenservice belden. Ze hebben mij erg goed geholpen en ben hier heel blij mee.

Deze keer niet nodig!
Snelle en vriendelijke hulp!

Antwoord SurpriseFactory

Hi Marco, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat onze klantenservice je snel en vriendelijk heeft geholpen. Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Erg prettig bedrijf

Vriendelijkheid klantgerichtheid super leuke belevingen

L

Leuke activiteiten, goede prijzen en een erg goede klantenservice

Klantenservice en aanbod
Betrouwbaarheid van de post is slecht, dus misschien een andere manier voor bezorgen

Antwoord SurpriseFactory

Hi, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je ons aanbod en klantenservice als goed hebt ervaren! Wat betreft je verbeterpunten of tips, wij zullen dit zeker meenemen. In de meeste gevallen bezorgd PostNL de cadeaubonnen binnen 1-2 werkdagen, maar helaas kan dit in enkele gevallen iets langer duren. Wij versturen ook altijd de digitale cadeaubon naar het opgegeven mailadres en is het daarnaast eventueel ook mogelijk om de cadeaubon bij ons op te halen. Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Geantwoord op

SurpriseFactory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 17 januari 2012

SurpriseFactory

Zoek jij ook vaak urenlang naar het perfecte cadeau, maar kom je uiteindelijk wéér met hetzelfde aan? Van stropdassen tot parfums en van een flesje wijn tot een bloemetje... Dat kan origineler én gemakkelijker. Sinds 1999 hebben wij maar één doel: jou helpen iemand écht te verrassen. De cadeaus op www.SurpriseFactory.nl zijn stuk voor stuk onvergetelijke belevenissen. Een standaard diner kom je bij ons niet tegen, tenzij dat diner op 100 meter hoogte is. We maken het je graag gemakkelijk: eenvoudig bestellen, supersnelle levering en gratis personalisatie van je cadeau. Wij zijn dan ook heel trots dat onze klanten ons beoordelen met een 9 (bron: Feedback Company reviews). Kortom: met SurpriseFactory geef je een onvergetelijke herinnering cadeau!

Kanaalweg 33

2903 LR Capelle a/d IJssel

Esther de Reuver

Goede uitleg
Je kon geen naam of afzender op het kado zetten

Peter Smit onderhoudswerken

Zeer goede website ! Alles lekker duidelijk.

Geen idee of het nog simpeler kan

Uitstekend

eenvoudig te regelen, goed aanbod
geen idee!

Iris

Duidelijke info. Goed overzicht. Makkelijk persoonlijke wensen in te vullen.

Leuk gevarieert prijsaanbod

Prima ervaring

Makkelijk bestellen en snel geleverd
Niks

Rianne

Ik heb van een waardebon, 4 activiteitwaardebonnen "gekocht"

Makkelijk, snel, netjes
Weet ik zo niet

Ann

Not 100% positive

Many different ideas

Marco Heemskerk

Deze keer niet nodig!
Snelle en vriendelijke hulp!

Erg prettig bedrijf

Vriendelijkheid klantgerichtheid super leuke belevingen