Kouwenberg
- Sterke punten Vincent Tromp Uitvaartbegeleiding en/of Het Afscheidshuys
- Meedenkend en luisterend oor.
100% beveelt Vincent Tromp Uitvaartbegeleiding aan!
100% beveelt Vincent Tromp Uitvaartbegeleiding aan!
Fijne, prettige samenwerking gehad.
Bij het afscheid van Toon Stuart - echtgenoot, vader, opa - heeft Vincent de uitvaart en alles daaromheen begeleid. Toon was opgebaard in het uitvaartcentrum in Wijchen waar we hem telkens konden bezoeken.
Prettig, behulpzaam en respectvol.
Vincent heeft ons goed begeleid met het afscheid van onze moeder/ oma. We kijken terug op een waardevol afscheid.
We zijn heel dik tevreden met de hele begeleiding. Het was erg prettig om met Margot samen te werken.
Keurig alles geregeld volgens onze wensen
We zijn blij dat we de uitvaart door Vincent hebben laten regelen. Hij biedt hulp bij het volledige afscheid en alle zaken daaromheen die geregeld moesten worden.
Super nette correcte uitvaartbegeleider.
Onze ervaring was respectvol en fijn door alle medewerkers.
We hebben de begeleiding van Margo heel erg goed ervaren, ze stelde ons gerust, luisterde goed naar onze wensen, alles perfect geregeld, niets was teveel
Goede begeleiding in hectische tijden. Miran heeft ons door het hele proces geloodst
Voor een kleine groep is het Afscheidshuys een fantastische locatie om op een intieme, mooie manier en daarbij nog je eigen draai eraan kunnen geven afscheid te kunnen nemen van je dierbare!
Erg tevreden. Fijne dialoog. Alles kon, niets moest.
Heel goed
Zeer goede persoonlijke begeleiding. Komen afspraken perfect na.
Vincent Tromp Uitvaartbegeleiding verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vincent Tromp Uitvaartbegeleiding heeft de volgende resultaten bereikt:
Vincent Tromp Uitvaartbegeleiding
Postbus 27
6500 AA Nijmegen
Fijne, prettige samenwerking gehad.
Prettig, behulpzaam en respectvol.
Keurig alles geregeld volgens onze wensen
Super nette correcte uitvaartbegeleider.
Onze ervaring was respectvol en fijn door alle medewerkers.
Erg tevreden. Fijne dialoog. Alles kon, niets moest.
Heel goed
Zeer goede persoonlijke begeleiding. Komen afspraken perfect na.
Vincent Tromp Uitvaartbegeleiding heeft de volgende resultaten bereikt:
Vincent Tromp Uitvaartbegeleiding