Zeer plezierige ervaring. Wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden.
Tom van Beek / Boemaars Folkerts advocaten
Mijn V60 gaf een storingsmelding waarop ik contact heb opgenomen met mijn dealer. Ik kon heel snel terecht voor controle en ingreep en kreeg de auto gerepareerd en keurig netjes binnen de beloofde...Mijn V60 gaf een storingsmelding waarop ik contact heb opgenomen met mijn dealer. Ik kon heel snel terecht voor controle en ingreep en kreeg de auto gerepareerd en keurig netjes binnen de beloofde termijn terug.
RB
Netjes!
Krijn Broekhuijzen
Iedere keer prettig geholpen
Hansum
Goedemiddag , de afspraken lopen zoals beloofd ,APK keuring met een video ook een digitale ondertekening aangaande de kosten komt allemaal proffesioneel over . Een groot minpunt vind ik...Goedemiddag , de afspraken lopen zoals beloofd ,APK keuring met een video ook een digitale ondertekening aangaande de kosten komt allemaal proffesioneel over . Een groot minpunt vind ik dat het telefonisch kontakt en dan met name het vanuit de receptie doorschakelen naar de werkplaats / planning stroef / erg slecht dit is geen eenmalige ervaring maar in ieder geval bij mij steeds terugkerend ,ik heb zelfs een keer 3 - 5 minuten moeten wachten en heb de verbinding toen maar verbroken om het opnieuw te proberen ,terwijl in die tijd de receptioniste geen kontakt met mij hield .
Frans Bosboom
Svenscar luistert goed, handelt correct, communiceert helder en lost op.