Douwe
- Product of service:
- Evaluatie training Symbol
Duidelijke training, goed lesmateriaal, sheets iets uitgebreider
Goed gegeven trainingen, instructeurs geven vaak interessante voorbeelden van de theorie toegepast in de praktijk.
Prima cursus
Leuke interessante lesstof die bruikbaar is in de organisatie en toegepast kan worden in gehele loopbaan
Inhoudelijk goede trainingen, interactief, verfrissend, goede aansluiting met de praktijk
Deskundig en praktisch
De cursus was goed opgebouwd en makkelijk te volgen
Very good content. Not too deep, but quite used full for a day training
Klantvriendelijk. Mag wel sneller terug komen op vragen
Zeer goed. Zeer deskundige organisatie.
Goede kwaliteit dienstverlening
Professionele organisatie die ons de training heeft aangeboden. Met veel ervaring en kennis.
Deskundige trainer en duidelijke volledige lesstof
Goede voorbereiding qua materialen en uitleg.
Symbol BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Symbol BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima cursus
Deskundig en praktisch
De cursus was goed opgebouwd en makkelijk te volgen
Very good content. Not too deep, but quite used full for a day training
Klantvriendelijk. Mag wel sneller terug komen op vragen
Zeer goed. Zeer deskundige organisatie.
Goede kwaliteit dienstverlening
Deskundige trainer en duidelijke volledige lesstof
Goede voorbereiding qua materialen en uitleg.
Symbol BV heeft de volgende resultaten bereikt: