Ik heb een uitstekende ervaring gehad met Symbol. De training is goed gestructureerd en volledig. De trainers zijn kundig en weten de kennis goed over te dragen op een leuke, interactieve manier.
Dingen zijn goed geregeld en de mensen zijn open en vriendelijk.
Goed duidelijk en professioneel
Mijn ervaring is heel goed. Ik heb heel veel kennis opgedaan die ik zeer zeker kan toepassen in de praktijk
Algemene ervaring positief. Uiteraard is het erg trainer afhankelijk, die moet je liggen en de balans tussen theorie/praktijk en snelheid/verdieping kiezen die bij je past. Ik had het geluk twee...Algemene ervaring positief. Uiteraard is het erg trainer afhankelijk, die moet je liggen en de balans tussen theorie/praktijk en snelheid/verdieping kiezen die bij je past. Ik had het geluk twee uitstekende trainer te treffen en een die mij minder paste waardoor het overall toch erg positief was. Ik zou Symbol de volgende keer weer kiezen.