Vriendelijkheid chauffeurs
Kwaliteit geleverde items
Kwaliteit afleverservice

Fer Engelen

Goed ontvangen en begeleid in het maken van de juiste keuze. Vriendelijk en er ruim de tijd genomen om ons te woord te staan. Keuze viel op een mooi tv meubel passend bij de overige reeds eerder... Goed ontvangen en begeleid in het maken van de juiste keuze. Vriendelijk en er ruim de tijd genomen om ons te woord te staan. Keuze viel op een mooi tv meubel passend bij de overige reeds eerder gekochte meubels . Kleur en materiaal perfect! Heeze is voor mij een aanrader !

Zeer klantvriendelijk! Perfecte producten.

Mbt.

Eerdere aankopen!

Familie Leemans

Goed, betrouwbaar bedrijf met een prachtige collectie. Wij zijn heel blij met onze hoekbank!

Houden zich aan de afspraak, correcte levering. Mooie, smaakvolle collectie.

De grote showroom mag ook in het zuiden komen! Verder hebben wij geen tips.

Via vrienden.

Vincent Velt

Slecht

goeie info.

on line

Egon Rooijackers

Slechte ervaring met dit bedrijf. Tafelblad paste volgens de bezorgers en Jeroen Boetzkens (binnendienst) niet in onze lift. Bezorgers van Table du Sud lieten het tafelblad achter in onze garage.... Slechte ervaring met dit bedrijf. Tafelblad paste volgens de bezorgers en Jeroen Boetzkens (binnendienst) niet in onze lift. Bezorgers van Table du Sud lieten het tafelblad achter in onze garage. Geen enkele reactie of service ontvangen. Een paar dagen later hebben wij zelf het tafelblad gewoon met de lift naar boven gebracht naar de 6de verdieping. Het gehele bedrag laten betalen van de tafel vóór aflevering vind ik ook een kwalijke zaak. Het geld is binnen en u zoekt het maar uit. De volgende tafel komt zeker niet meer uit Heeze!

Jullie kunnen mooie tafels maken maar laten teveel steken vallen.

Zie onze ervaring met Table du Sud.

Internet

Bedankt voor de feedback.
We hebben de mogelijkheden voor het gebruik gecontroleerd en daarop aangegeven dat we verwachtten dat het niet zou passen. We baseren dit op de afmetingen van de lift, het blad en de mogelijkheden voor onze bezorgers (Arbo wet) en de kans op schade aan het blad, de lift of onze bezorgers.
Onze bezorgers hebben op het moment van bezorgen geprobeerd het in de lift te krijgen, maar zij gaven aan dit niet te kunnen voldoen. Hierop hebben zij ook contact gehad met het kantoor. In eerdere communicatie is aangegeven dat wij het blad op de begane grond zouden leveren indien de bezorgers het niet in de lift konden passen.

Thomas de Boes

Mooie tafel. Correcte levering

Mooie kwalitatieve tafel. Correcte levering
Mooie kwalitatieve tafel. Correcte levering
Zeer leuke ervaring in de winkel met marcia. Zowel meedenken met ons alsook ons een klein beetje een duwtje in de rug geve. Correcte levering en plaatsing! De tafel is van goede kwaliteit en exact zoals het staaltje en de 3D visualisatie.

De vernis op de tafel die geborsteld is lijkt wel erg dun en fragiel. Onze aannemer van de ingemaakte kast zei dat we hier mogelijks snel krassen op gaan zien. Momenteel ziet het er top uit.

Internet. Speciefik via pinterest

Pieter

Nieuwe bank van 4000 euro gekocht. Kwam vol met kuilen, middengedeelte zit je op de grond. Maar moet hem zelf verkopen, want table du sud neemt geen verantwoordelijkheid!

Fout op fout

Klachten serieus nemen

Buurman

Wat vervelend dat u zo ontevreden bent, dit betreuren we!
We hebben uw dossier erbij gepakt en zien dat onze collega’s van klantenservice met u mee hebben willen denken. Zo heeft u bezoek gehad van een externe meubelservice partij, ingeschakeld door de leverancier van uw bank, om uw bank te beoordelen en waar nodig aanpassen. De externe service heeft geconstateerd dat uw bank volledig naar behoren is, hier heeft u het rapport van mogen ontvangen, niet alleen wij geven aan dat de bank in orde is, zo ook de leverancier en het meubelservicebedrijf. Zij hebben aangeboden uw bank voor u op te vullen zodat de zogenaamde kuilen niet meer voelbaar zouden zijn echter wenste u hier geen gebruik van te maken.
Ondanks dat er niets mis is met uw bank en we het vervelend vinden dat u niet tevreden bent, hebben we u 30% korting aangeboden op een nieuw bank. Omdat uw bank volledig naar behoren is verwachten wij dat u een mooie prijs hiervoor terugkrijgt.

Marjan

Bank van 4000 kun je niet op zitten. Vol kuilen en in t midden zit je op de grond. Kijk, bij Seats and sofa weet je dat het niet goed kan gaan na een paar maanden, maar hier is het al bij levering... Bank van 4000 kun je niet op zitten. Vol kuilen en in t midden zit je op de grond. Kijk, bij Seats and sofa weet je dat het niet goed kan gaan na een paar maanden, maar hier is het al bij levering niet goed.

Ik kan ze niet vinden

Klachten serieus nemen en klant geen 6 weken laten wachten om te horen dat je zelf de kapotte bank maar moet verkopen want aan garantie doen zij niets. Koop hier niets!

Buurman

D van der Meer

Table du Sud in Rotterdam heeft een prachtige showroom. We vonden alles even mooi. We hebben uiteindelijk een prachtige tafel gevonden die perfect in onze woning past. De kwaliteit is merkbaar... Table du Sud in Rotterdam heeft een prachtige showroom. We vonden alles even mooi. We hebben uiteindelijk een prachtige tafel gevonden die perfect in onze woning past. De kwaliteit is merkbaar uitstekend en voelt zeer degelijk. De levering was ook geweldig en professioneel.

De kwaliteit en de bijzondere modellen zijn zeker sterke punten

Vooral zo doorgaan

Internet

Reactie Table du Sud:

Bedankt voor de mooie review!

Leo

Hartelijke ontvangst in de winkel in Alexandrium. Een tafel op maat besteld geheel naar onze wensen.

Een goede kwaliteit van de produkten. In meerdere maten leverbaar. In Nederland gemaakt.

Nee. Alles is goed geregeld.

Via Instagram en in Alexandrium

s. van Eijck

Positief

kwaliteit en goede service in de winkel. communicatie vanuit planning was ook positief.

levering is 2 maal uitgesteld. Een derde keer werd het ook uitgesteld, maar werd toch de betreffende dag geleverd. Positief dat jullie kwaliteitscontrole uitvoeren en op basis daarvan niet wilde... levering is 2 maal uitgesteld. Een derde keer werd het ook uitgesteld, maar werd toch de betreffende dag geleverd. Positief dat jullie kwaliteitscontrole uitvoeren en op basis daarvan niet wilde uitleveren. Desondanks is het wel vervelend als levering 2/3 keer wordt uitgesteld.

social media